Ξανά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός σημείωσε μια ακόμη νίκη. Το 3-1 με τον ΟΦΗ, έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα να επανέλθουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ετσι, ο ΠΑΟ
έχει 23 βαθμούς και η ΑΕΚ 22. Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ ήταν και ο Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ κοντά στους 30.000 θεατές εκμεταλλεύτηκαν τη γενική είσοδο των 10 ευρώ και πήγαν στο γήπεδο, δημιουργώντας ζεστή ατμόσφαιρα.

Στο 15' ο Κατσουράνης έβγαλε τη σέντρα, ο Ζέκα έπιασε την κεφαλιά που απέκρουσε ο Κάρολ, αλλά με σουτ από κοντά ο Ζέκα πέτυχε το 1-0.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (47'), ο Κλέιτον με σουτ από τη μικρή περιοχή έκανε το 2-0. Ο ΟΦΗ μείωσε (2-1) στο 57' με πέναλτυ του Κάλαϊτζιτς. Η παράβαση καταλογίστηκε σε ανατροπή του Παπουλή από τον Καπίνο.

Το τελικό 3-1 έγινε στο 74' με πέναλτυ του Λέτο( ανατροπή του Μαυρία από τον Γεωργίου).

Να σημειωθεί ότι ο Φερέιρα εμπιστεύτηκε ξανά νέα παιδιά, τον Μαυρία, αλλά και τον Φουρλάνο, ο οποίος στα 18 χρόνια του έκανε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης.

Κίτρινες: Καπίνο, Λέτο.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σιμάο(85' Βιτόλο), Κατσουράνης, Ζέκα(89' Φουρλάνος), Κλέιτον(66' Μαυρίας), Κουίνσι, Λέτο.

ΟΦΗ: Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς, Μπόντορ(71' Βάλντο), Γεωργίου, Σόοουζα, Σουμπίνιο, Σίσιτς(55' Χ. Λόπεθ), Καμπάνταης, Παπουλής (79' Ζ. Λόπεθ).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Η πρεμιέρα του Ακη Μάντζιου στον πάγκο του Πανιωνίου, συνοδεύτηκε με νίκη. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε τους βαθμούς με το 2-1 κόντρα στον Αρη.

Το 1-0 έγινε από τον Σκέμπρι στο 39', ύστερα από ωραία πάσα του Σάμαρη. Στο 56' ο Ριέρα (επέστρεψε στην ενδεκάδα) άνοιξε στον Σκέμπρι, από ' κει η μπάλα πήγε στον Κούτσι για το 2-0.

Ο Αρης έδειξε να μπαίνει στο ματς μετά το 70', αλλά ήταν αργά να πετύχει κάτι καλύτερο από τη μείωση του σκορ. Το 2-1 έγινε στο 73' με κεφαλιά του Τσέζαρεκ.

Διαιτητής: Τριτσώνης.

Κίτρινες: Κούτσι, Σολτάνι, Κολοβός, Κβιρκβέλια, Ριέρα.

Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Κολοβός(88' Μιλοβάνοβιτς), Σιόβας, Ριέρα, Τσότσαλιτς, Σάμαρης(79' Γουνδουλάκης), Κουμορτζί, Κούτσι, Γιόνσον, Σκέμπρι(61' Αναστασόπουλος).

Αρης: Βελλίδης, Μίσελ, Σανκαρέ, Τριανταφυλλάκος(53' Ακόστα), Γιαννιώτας(68' Τσέζαρεκ), Καζναφέρης, Ντίκο, Φατί, Καστίγιο, Τόχα(64' Κατίδης), Σολτάνι.
Keywords
Τυχαία Θέματα