Βραυρώνα: Βίντεο από τη στιγμή που ο πατέρας πετάει το βρέφος στα σκουπίδια

Εξελίξεις στην υπόθεση με το νεογέννητο  που είχε εξαφανιστεί και τελικά βρέθηκε νεκρό χθες το απόγευμα σε χωματερή στη Βραυρώνα. Βίντεο ντοκουμέντο, που ήρθε στο φως δείχνει τον 24χρονο πατέρα του  βρέφους  να πετά το νεογέννητο στα σκουπίδια.

Τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, δείχνουν τον άνδρα να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων κρατώντας στο χέρι του το – τυλιγμένο σε άσπρη σακούλα- μωρό και να το πετά.

Δείτε τα βίντεο

Νωρίτερα όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο

ο άνδρας βγαίνει από το  δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου θεωρείται ότι γέννησε η γυναίκα του, κρατώντας τη σακούλα με το  νεογέννητο.

Ο 24χρονος άνδρας, με καταγωγή από το Νεπάλ όπως και η 30χρονη μητέρα, έχουν συλληφθεί.  Ο πατέρας παραμένει υπό κράτηση, ενώ η μητέρα νοσηλεύεται φρουρημένη καθώς μετά τη γέννα είχε ακατάσχετη αιμορραγία.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα απαντήσει εάν το μωρό είχε πεθάνει ήδη όταν το πέταξαν στα σκουπίδια ή αν το πέταξαν ζωντανό

Το ζευγάρι, εργάζεται στην Ελλάδα και ειδικότερα στο ξενοδοχείο όπου και γέννησε η γυναίκα την περασμένη Πέμπτη (9/5). Ο πατέρας ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που πέταξε το μωράκι στα σκουπίδια. Το άψυχο κορμάκι του βρέφους ήταν μέσα σε μία σακούλα και έφερε τραύμα στο κεφάλι.

Το κρίσιμο ερώτημα είναι εάν το τραύμα προήλθε από ανθρώπινο χέρι ή εάν επήλθε μετά την εναπόθεση του βρέφους στα σκουπίδια και τη μεταφορά του με απορριμματοφόρο στη χωματερή, όπως υποστηρίζει ο 24χρονος.

Την Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση

Φως στα αίτια του θανάτου του μωρού θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (13/5), από την οποία θα προκύψει εάν το μωρό είχε πεθάνει ήδη όταν το πέταξαν στα σκουπίδια ή αν το πέταξαν ζωντανό.

Η νεκροψία-νεκροτομή θα δείξει εάν υπήρξε οξυγόνο στους πνεύμονες του νεογνού, ενώ αναμένεται να απαντήσει και στο από πού προήλθαν τα χτυπήματα που είχε το μωρό. Αν, δηλαδή, αυτά προέρχονται από ανθρώπινο χέρι ή είναι συνέπεια της ρίψης σε κάδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα