Βουλή: Επεισόδιο ΚΚΕ – ΧΑ με ηχηρή παρέμβαση Λαμπρούλη

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις γερμανικές αποζημιώσεις, μετά από χυδαία επίθεση βουλευτή της Χρυσής Αυγής εναντίον του ΚΚΕ, η οποία προκάλεσε την αντίδραση του προεδρεύοντος Γιώργου Λαμπρούλη.

Συγκεκριμένα το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής, Ευάγγελος

Καρακώστας, μίλησε για δήθεν αμύθητη περιουσία του ΚΚΕ, με τον προεδρεύοντα βουλευτή του ΚΚΕ να απαντά άμεσα: «Ανακρίβειες και ανιστόρητα πράγματα είναι ανεπίτρεπτο να ακούγονται. Αλλά δεν περιμένουμε και τίποτα άλλο από χρυσαυγίτες δολοφόνους και υπόδικους». Οι χρυσαυγίτες βουλευτές σηκώθηκαν με κραυγές από τα έδρανα τους προκειμένου να αποχωρήσουν.

«Περάστε έξω. Δολοφόνους και υπόδικους, μέχρι εδώ. Περάστε έξω. Σταματήστε εδώ. Περάστε έξω. Μέχρι εδώ. Ως εδώ ή θα καθίσετε και θα ακούσετε ή θα περάσετε έξω. Η πόρτα είναι ανοιχτή. Είστε δολοφονική οργάνωση. Σκοτώνετε και ματώνετε κόσμο. Έλληνες και μετανάστες. Δεν περιμέναμε καλύτερη συμπεριφορά από υπόδικους και εγκληματίες», ανέφερε ο κ. Λαμπρούλης, ενώ το επεισόδιο έληξε λίγο αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα