Συγκινητική αφιέρωση της νίκης του Ολυμπιακού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

«Η ομάδα μας επικράτησε ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου· ο Ολυμπιακός στα δύσκολα τα πάει καλά και στο μέλλον θα τα πάει ακόμη καλύτερα» τόνισε ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκης.

Εμφανώς

συγκινημένος για τον πρόωρο χαμό του πολύ καλού φίλου του Γιώργου Μαυροσκότη -ενός παναθηναϊκού που όμως χαιρόταν να κερδίζει ο Ολυμπιακός, ιδίως σε ευρωπαϊκά παιχνίδια- ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι αφιερώνει σε εκείνον αυτή τη σημαντική νίκη της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Σήμερα για μας όπως είχα πει μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού, ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με μια ομάδα που είχε στη διάθεσή της πάρα πολύ καλούς παίκτες, ακριβούς παίκτες, οι οποίοι μας δυσκόλεψαν όπως είδατε. Αλλά πιστεύω ότι σήμερα όλος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πάνω – κάτω με φάσεις, η ομάδα μας έπαιξε καλά και κατορθώσαμε και προκριθήκαμε. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας από το παιχνίδι μεταξύ Πόρτο – Κράσνονταρ. Σίγουρα και οι δύο είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι.

»Ο Ολυμπιακός το έχω πει επανειλημμένως στα δύσκολα τα πάει καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα μέχρι σήμερα, πιστεύουμε ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

»Σήμερα θα ήθελα, επειδή είμαι ιδιαίτερα φορτισμένος γιατί έχω χάσει έναν πολύ καλό μου φίλο, θέλω να αφιερώσω αυτήν την πρόκριση και τη νίκη μας σε έναν φίλο μου που χάθηκε πρόωρα, τον Γιώργο Μαυροσκότη, που αν και παναθηναϊκός, του άρεσε να κερδίζει ο Ολυμπιακός, επειδή είμαι εγώ στην ομάδα και ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά ματς.

»Σας εύχομαι καλές γιορτές για τον Δεκαπενταύγουστο. Να είστε όλοι καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα