Βαλβέρδε: «Αγώνας χωρίς φαβορί»

« Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο φαβορί. Εχουμε το πλεονέκτημα να φιλοξενούμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας, αλλά η Μέταλιστ είναι ομάδα που τα πηγαίνει καλά στη διοργάνωση. Θα μας άρεσε να παίρναμε τη νίκη αύριο. Δεν μπορώ να μαντέψω τι θα γίνει, αλλά το σίγουρο είναι πως το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο», τόνισε ο Βαλβέρδε.

Και συνέχισε ως εξής: «Η Μέταλιστ έχει πολύ γρήγορους παίκτες, σε κάθε στιγμή απροσεξίας μπορούν να σε αιφνιδιάσουν. Πέτυχαν οκτώ γκολ
απέναντι στη Σάλτσμπουργκ και αυτό είναι ένα στοιχείο που μας απασχολεί. Αρα, περιμένω να γίνει ένα γρήγορο παιχνίδι , αυτό αρέσει και στις δύο ομάδες. Αναφορικά με το σύστημα που θα αγωνιστούμε, έχω καταλήξει, έχω μια ιδέα για το τι θα κάνω αύριο».

Ο Νταβίντ Φουστέρ, υποστήριξε: «Το παιχνίδι είναι σημαντικό και ασφαλώς δύσκολο. Η Μέταλιστ απέκλεισε πολύ εύκολα τη Σάλτσμπουργκ. Ο αγώνας θα γίνει σε χαμηλές θερμοκρασίες και όσο προχωρά η διοργάνωση, τόσο αυξάνεται και ο βαθμός δυσκολίας. Ενα κακό ματς μπορεί να το πληρώσεις ακριβά. Θα ήταν μεγάλη χαρά για μένα να βάλω ξανά γκολ, όπως συνέβη στη Μόσχα με τη Ρούμπιν. Η ομάδα όμως είναι πάνω από όλα».
Keywords
Τυχαία Θέματα