Τζόνσον: Καταβεβλημένος στην πρώτη δημόσια εμφάνιση - Νέα σενάρια για την υγεία του

Νέα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον προκάλεσε η χθεσινή πρώτη δημόσια εμφάνιση του από τη μέρα που νόσησε από την Covid-19, στη συνέντευξη που έδωσε για να ανακοινώσει ότι η Μεγάλη Βρετανία πέρασε την κορύφωση της πανδημίας, χάρη στις θυσίες των πολιτών, και απέφυγε μία «ανεξέλεγκτη και καταστροφική» επιδημία.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός εμφανίστηκε καταβεβλημένος, με την ανάσα του να φαίνεται σαν να κόβεται, ενώ στηριζόταν με τα δύο χέρια στο πόντιουμ.

«Ο

Μπόρις ακούγεται ανησυχητικά: του κόβεται η ανάσα», σχολίασε στο Twitter o διάσημος παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν.

«Είτε έχει νευρικότητα, είτε αντιμετωπίζει ακόμη δύσπνοια – βαριανασαίνει», πρόσθεσε από την πλευρά της η παθολόγος δρ Έλι Κάνον.
Η εμφάνιση του Τζόνσον επέφερε σχόλια μέσων ενημέρωσης όπως η Daily Mail, η οποία συμβουλεύτηκε ειδικούς για το ρεπορτάζ της.

«Δεν νομίζω ότι του κοβόταν και τόσο πολύ η ανάσα, αν και έδειχνε κουρασμένος. Πέρασε πρόσφατα μια σοβαρή αναπνευστική λοίμωξη με την Covid-19, ωστόσο, δεν θα πρέπει να προκαλεί και τόση κατάπληξη αν αντιμετωπίζει ακόμη δυσχέρεια στην αναπνοή. Ίσως και να πέρασε αρκετές νύκτες ξάγρυπνος», δήλωσε η δρ Σάρα Μπρούερ, σημειώνοντας ότι πολλοί από τους ασθενείς του κοροναϊού αντιμετωπίζουν δύσπνοια και κρίσεις βήχα για αρκετές εβδομάδες μετά την έξοδό τους από το νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα