Τσιτσιπάς : Ζήτησε «Harrods στην Ελλάδα» και το Twitter ξέσπασε εναντίον του

Φωτιές άναψε στο Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος με ανάρτησή του είπε πως είναι καιρός πια να ανοίξει ένα πολυκατάστημα Harrods στην Ελλάδα.

Someone needs to build a Harrods

in Greece. It’s about time.

— Stefanos Tsitsipas (@StefTsitsipas) December 3, 2020

Η ανάρτηση του Έλληνα τενίστα προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια. Κάποιοι χρήστες τον συνέκριναν με τον φίλο του, Γιάννη Αντετοκούνμπο, γράφοντας: «Τσιτσιπάς-Αντετοκούνμπο: η αγωνία του ενός είναι πότε θα ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα και του άλλου πώς θα έχουν ένα πιάτο φαγητό οι φτωχοί άνθρωποι στις λαϊκές γειτονιές. Μεγάλοι αθλητές κι οι δυο, αλλά το μεγαλείο του ενός δεν συγκρίνεται με του άλλου».

Επιτέλους αγάπη μου κάποιος το είπε, βαρεθήκαμε το Ζοναρς πια pic.twitter.com/cqX7C7pCTA

— ΛυσσασμένοΤσιουάουα (@BomberNick) December 3, 2020

Αλήθεια ο άλλος ζήτησε να φτιαχτεί Harrods στην Ελλάδα;

ΕΓΩ ΘΈΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΜΙΝΙΟΝ

— σου²ραδα (@skiourofatsa) December 3, 2020

Πόση καφρίλα, πόση νεοελληνική μιζέρια, πόση κακομοιριά απέναντι σε ένα νέο παλικάρι ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΚΛΗΡΑ, κερδίζει με τον κόπο και τον ιδρώτα του και μας κάνει περήφανους και όλους εμάς τους απλούς, καθημερινούς Έλληνες.
Στέφανε, πάντα νίκες και διακρίσεις λεβέντη μου!

— Her_cl_s (@IraPol3) December 3, 2020

Στέφανε Αντουανέτε, δεν είναι μυστικό ότι είσαι πιο ηλιθιος απτά μπαλάκια που χτυπάς σαν επάγγελμα. Δεν είναι μυστικό ότι είσαι άνανδρος επίσης. Το ότι θα ήσουν τόσο υπάνθρωπος δεν το περίμεναν πολλοί. Ξεφτίλα φλώρε.

— Constantine (@C_K_Tattoo) December 3, 2020

Παλικάρι μου,το timing σου είναι άκυρο.Αντιλαμβανομαι ότι προέρχεσαι από ένα οικονομικά άνετο περιβάλλον κ είναι δύσκολο να ταυτιστείς με το μέσο Έλληνα που ζει με το βασικό κ δεν έχει για τα βασικά.Α,επίσης έχουμε κ 100 θανάτους τη μέρα.Απλα λέω.

— Γυμνό Άλογο (@gymno_alogo) December 3, 2020

Στην Ελλάδα υπαρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δουλειά, άνθρωποι που πεθαίνουν στις ΜΕΘ. Δεν είναι προτεραιότητα τα πολυκαταστήματα.

— βαρύ πεντάρι (@nooztrilce) December 3, 2020

Μπράβο Στεφανε αγορι μου! Ενω οι Ελληνες πεθαίνουν εκατονταδες καθε μερα εσυ ως γνησιος νεοπλουτος φελλος αναρωτιεσαι γιατι δεν υπαρχουν Harrods,και ειναι λογικο, αφου ζεις σε αλλο συμπαν. Μην παραξενευτεις οταν θα πεσει η πρώτη ροχαλα ομως, καραγκιοζη!

— Syl667 (@SylBlashyrkh667) December 4, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα