Τραυματίας πλήρωσε από την τσέπη του ειδικό νάρθηκα

Από την τσέπη του αναγκάστηκε να πληρώσει τον ειδικό νάρθηκα για τα κατάγματα που υπέστη στη μέση από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ο νεαρός Άγγελος Φανουράκης.

«Την ώρα που εκτροχιάστηκε το τρένο χτύπησα τη μέση μου και έχω μερικά κατάγματα» είπε ο νεαρός, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» ενώ ερωτώμενος γιατί πλήρωσε μόνος του το κόστος, εξήγησε: «Πλήρωσα μόνος μου τον κηδεμόνα γιατί αλλιώς δεν θα τον έπαιρνα. Ήμουν στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν πάρα πολύ καλά. Το εξάρτημα που χρειαζόμουν για τη μέση μου έπρεπε να αγοραστεί από ιδιώτη».

«Το
βαγόνι εκτροχιάστηκε και όλα μαύρισαν»

Ο νεαρός επιβάτης του τρένου περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

«Ήμουν στο βαγόνι νούμερο 2, τέταρτο κατά σειρά. Την ώρα της σύγκρουσης ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, είδαμε μια μεγάλη λάμψη από τη φωτιά και μετά ακολούθησε ένα μικρό κενό. Έπειτα, το βαγόνι εκτροχιάστηκε και όλα μαύρισαν. Ήμασταν τρία άτομα μέσα στο βαγόνι αυτό και βρεθήκαμε εκτός από τις θέσεις μας» συγκλονίζει ο Άγγελος Φανουράκης.

Μετά τη σύγκρουση, μαζί με την κοπέλα που ήταν στην ίδια θέση, κατάφεραν να βγουν από το βαγόνι και να φτάσουν στο πίσω.

«Βρεθήκαμε στο βαγόνι με τα υπόλοιπα παιδιά, πετάξαμε τις βαλίτσες και μετά κρεμαστήκαμε και πηδήξαμε. Την ώρα που εκτροχιάστηκε το τρένο, χτύπησα κάτω δεξιά τη μέση μου και έχω μερικά κατάγματα» περιγράφει ο νεαρός επιβάτης που σώθηκε από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα