Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 28χρονος σε τροχαίο – Διαλύθηκε το αυτοκίνητο

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε  νωρίς το πρωί του Σαββάτου (21/10) στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 28χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το τροχαίο συνέβη στις 7 παρά 20, όταν το αυτοκίνητο ΙΧ που οδηγούσε ο 28χρονος και κινούνταν επί της Εγνατίας Οδού μετά τα διόδια Ωραιοκάστρου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίας και βίντεο το αυτοκίνητο έχει ανατραπεί

και διαλυθεί

Από το συμβάν τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία επέβαιναν στο όχημα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης.

Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίας και βίντεο το αυτοκίνητο έχει ανατραπεί και διαλυθεί.

Σοκαριστικές εικόνες

Διαλύθηκε το Ι.Χ. μετά το τροχαίο στην Εγνατία (Πηγή: thesstoday.gr)

Διαλύθηκε το Ι.Χ. μετά το τροχαίο στην Εγνατία (Πηγή: thesstoday.gr)

 Αύξηση των θανατηφόρων τροχαίων τους θερινούς μήνες του 2023

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. για το διάστημα από 1η Ιουνίου έως και 31 Ιουλίου καταγράφηκε αύξηση όσον αφορά το 2023 συγκριτικά με τους αντίστοιχους δύο περσινούς μήνες, τόσο σε επίπεδο αριθμού τροχαίων (θανατηφόρα, σοβαρά, ελαφρά) όσο και σε επίπεδο ανθρώπινων απωλειών και τραυματισθέντων (νεκροί, βαριά τραυματίες, ελαφρά τραυματίες).

Οι κυριότερες αιτίες των τροχαίων ατυχημάτων κατά τους φετινούς θερινούς μήνες και μέχρι στιγμής ήταν και πάλι η υπερβολική ταχύτητα, το αντικανονικό προσπέρασμα, η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, η παραβίαση προτεραιότητας και η απόσπαση προσοχής του οδηγού με οποιονδήποτε τρόπο, κυρίως όμως μέσω του κινητού τηλεφώνου. Αυτές αποτελούν και τις κυριότερες αιτίες ατυχημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα