Τραγωδία στη Ρωσία: Στους εννέα οι νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας

Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων από την κατάρρευση πολυκατοικίας που σημειώθηκε στα Ουράλια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, συγκλονίζοντας την Ρωσία.

Συκεκριμένα άλλοι δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τα ερείπια της πολυώροφης πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο Μαγκνιτογκόρσκ, όπως ανέφερε η υπηρεσία που έχει αναλάβει το έργο της έρευνας και διάσωσης των εγκλωβισμένων.

Με τον εντοπισμό των δύο νέων

θυμάτων, ο τραγικός απολογισμός ανέρχεται πλέον στους 9 νεκρούς, ενώ εξακολουθεί να αγνοείται ακόμη η τύχη τουλάχιστον 30 ενοίκων.

Υπεθυμίζεται ότι νωρίτερα οι διασώστες εντόπισαν ένα ζωντανό βρέφος 10 μηνών στα ερείπια της πολυκατοικίας, που κατέρρευσε μερικώς μετά από έκρηξη, που εκτιμάται ότι προκλήθηκε χθες από διαρροή αερίου, καταστρέφοντας 48 διαμερίσματα σε μία πολυκατοικία 10 ορόφων στην βιομηχανική πόλη Μαγκνιτογκόρσκ των νότιων Ουραλίων.

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος επισκέφθηκε το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς τον τόπο του δυστυχήματος στη Μαγκνιτογκόρσκ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με στελέχη του υπουργείου Αντιμετώπισης Καταστροφών και ευχαρίστησε όλους τους διασώστες για το ανιδιοτελές έργο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα