Το νέο Renault CLIO προσφέρεται με ακόμη πιο δελεαστική τιμή και πολλά προνόμια

To νέο Renault CLIO, γίνεται ακόμη πιο δελεαστικό, και πλέον, μπορεί να αποκτηθεί από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές με αρχική τιμή από 13.790€, ενώ διατίθεται και με δώρο το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης.

Το νέο Renault CLIO 5ης γενιάς , που βρίθει σε τεχνολογικό επίπεδο και άνεση, και με γνώμονα ότι αποτελεί ένα από τα ασφαλέστερα μοντέλα,

με σύμμαχο την 5αστερη διάκριση - όντας η ανώτερη βαθμολογία  στις δοκιμές ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP, σήμερα, η έκδοση 1.0 TCe 100 LPG με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή στη γκάμα του Renault CLIO με τιμή 13.790 ευρώ. 

Σαφώς, το μεγάλο του ατού ότι έχει την πιο  υπερπλήρη γκάμα κινητήρων, με σύνολα βενζίνης (1.0 SCe 65hp, 1.0 TCe 90hp, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT), διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG) (1.0 TCe 100 LPG) και υβριδικής τεχνολογίας (Hybrid) (1.6 Ε-ΤECH 140hp, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode). Σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων υπάρχει τουλάχιστον μια επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας.

Χάρη στην χρήση υγραερίου , το νέο Renault CLIO έχει ασυναγώνιστη αυτονομία έως 1.185χλμ. με ένα και μόνο γέμισμα των δύο δεξαμενών καυσίμου (βενζίνης και υγραερίου). Το πακέτο προνομίων συμπληρώνεται από την έκπτωση στον πελάτης, από το δωρεάν μεταλλικό χρώμα, πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση - επίσης δωρεάν Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια, Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες κ.α. 

 Παράλληλα, ειδικά για την περίοδο αυτή και επιπλέον των ανωτέρω προσφορών δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%.

Keywords
Τυχαία Θέματα