Το μήνυμα του Ολυμπιακού για τα 10 χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις 18 Ιουνίου του 2010 ανέλαβε και επίσημα τα ηνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και σήμερα συμπληρώνει ακριβώς 10 χρόνια στην ηγεσία των ερυθρόλευκων.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έχει καταφέρει μέσα σε αυτή τη δεκαετία να γιγαντώσει

τον σύλλογο ακόμα περισσότερο και να είναι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ενώ στην Ελλάδα μετράει μαζί με το φετινό ουσιαστικά 8 πρωταθλήματα και τρία κύπελλα. Πραγματικά μοναδικοί αριθμοί, ενώ ο Ολυμπιακός αποτελεί τον πιο καλοδουλεμένο οργανισμό και μάλιστα με διαφορά στην Ελλάδα από την ημέρα που ανέλαβε.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών στο τιμόνι της ομάδας, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανέβασε το δικό της μήνυμα για τον ισχυρό άνδρα της ομάδας στα social media.

«2010-2020: 10 χρόνια. Ηγεσία, όραμα, πίστη, πάθος, συναισθήματα, νίκες, τρόπαια, κοινωνική προσφορά, ευρωπαϊκή καταξίωση και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», αναφέρει το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

2010-2020 | 10 YEARS – We Keep On Dreaming! #Olympiacos #Marinakis #Leader #WeKeepOnDreaming #Champions #Football #Piraeus #LovePiraeus #Greece #Europe #Trophies #10Years #Anniversary pic.twitter.com/7XhqXHuPpY

Olympiacos FC (@olympiacosfc) June 18, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα