Το μεσιτικό γραφείο «νέας γενιάς» που σε βοηθά να πουλήσεις το ακίνητό σου με ταχύτητα

Η HOMLI είναι μια startup που ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες ιδρυτές και ήρθε φέτος στην χώρα μας με σκοπό να μετατρέψει την πώληση ενός ακινήτου από μια διαδικασία άγχους σε μια ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία.

Είναι εντυπωσιακό ότι ήδη περισσότεροι από 120,000 Έλληνες έχουν εμπιστευτεί την HOMLI σχετικά με το ακίνητό τους!

Η HOMLI είναι ένα data-driven μεσιτικό γραφείο που καταφέρνει να ολοκληρώνει συναλλαγές ακινήτων με μεγάλη ταχύτητα, καθώς μέσα από πληθώρα καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων επιτυγχάνεται

η αυτοματοποίηση πολλών βημάτων της διαδικασίας πώλησης. Η πλειοψηφία των πωλήσεων ολοκληρώνεται μέσα σε 4-5 μήνες, ενώ πολλά ακίνητα πωλούνται σε ακόμη συντομότερο διάστημα.

Ταυτόχρονα, αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης επιτρέπουν τη λεπτομερή ανάλυση του οποιουδήποτε ακινήτου με στόχο να ολοκληρώνεται η συναλλαγή με το μέγιστο δυνατό όφελος για τον ιδιοκτήτη. Καθ’ όλη τη διαδικασία, οι ιδιοκτήτες υποστηρίζονται από τον προσωπικό τους HOMLI Expert που διαθέτει μακρά μεσιτική εμπειρία, καθώς και εξειδίκευση στην χρήση τεχνολογιών για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος κατά την πώληση του ακινήτου.

Τα παραπάνω επιτυγχάνονται μέσα από τη δημιουργία προσωποποιημένων data-driven στρατηγικών για την πώληση του κάθε ακινήτου, την premium προώθηση σε ενδιαφερόμενους αγοραστές, και την υποστήριξη που παρέχουν οι HOMLI Experts από την αρχή έως το τέλος της συναλλαγής.

Data-driven στρατηγική πώλησης του ακινήτου

Μία από τις πιο συνηθισμένες αιτίες καθυστέρησης μιας συναλλαγής είναι η διαχείριση της πώλησης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για όλα τα ακίνητα, χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν οι ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, καθυστερεί η εύρεση αγοραστή γιατί αυτός αναζητείται στα λάθος μέρη ή γιατί η τιμή που ζητείται είναι εκτός πραγματικότητας.

Οι HOMLI Experts έχουν εμπειρία στο σχεδιασμό στρατηγικής πώλησης προσαρμοσμένης στο ακίνητο του ιδιοκτήτη. Μέσα από αλγόριθμους που αναλύουν εκατομμύρια δεδομένα της αγοράς, υπολογίζεται η αξία του ακινήτου, ο χρόνος που εκτιμάται ότι θα πάρει η ολοκλήρωση της συναλλαγής, καθώς και ο βέλτιστος τρόπος προώθησης του συγκεκριμένου ακινήτου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συναλλαγής, όλες οι σημαντικές αποφάσεις παίρνονται βασισμένες σε πραγματικά δεδομένα της αγοράς, και όχι σε υποκειμενικές απόψεις τρίτων. Αυτό επιτρέπει όχι μόνο τον σχεδιασμό της σωστής στρατηγικής πώλησης, αλλά και τη συνεχή προσαρμογή των κινήσεών βάση της αντίδρασης της αγοράς μέσα από καθημερινή παρακολούθηση δεδομένων σχετικά με την πορεία της συναλλαγής.

.

Premium προώθηση του ακινήτου

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια μιας διαδικασίας πώλησης αποτελεί η προώθηση του ακινήτου σε ενδιαφερόμενους αγοραστές. Εδώ η HOMLI πρωτοπορεί, επενδύοντας δικά της χρήματα σε κάθε ακίνητο που αναλαμβάνει προκειμένου να προωθηθεί με τον πιο επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο!

Ταυτόχρονα, η μεσιτική της ομάδα εκμεταλλεύεται το αποκλειστικό δίκτυο αγοραστών που διαθέτει η HOMLI σε εσωτερικό και εξωτερικό, ενώ μέσα από την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών επιταχύνει τη διαδικασία ανεύρεσης αγοραστή. Τα ακίνητα προωθούνται σε όλα τα κύρια sites αγγελιών, ενώ οι HOMLI Experts φροντίζουν όχι μόνο να βρουν αγοραστές, αλλά να εντοπίσουν συγκεκριμένους αγοραστές που πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει ο πωλητής του ακινήτου.

End-to-end υποστήριξη από τους HOMLI Experts

Η πώληση ενός ακινήτου δεν σταματά με την ανεύρεση αγοραστή. Για την ακρίβεια, η πλειοψηφία των προσφορών που γίνονται για ακίνητα από ενδιαφερόμενους αγοραστές, δεν καταλήγουν σε ολοκληρωμένη συναλλαγή!

Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, κάθε ιδιοκτήτης που συνεργάζεται με την HOMLI αποκτά άμεσα τον προσωπικό του HOMLI Expert ο οποίος βρίσκεται δίπλα του από την αρχή έως το τέλος της διαδικασίας: από υποστήριξη στη διαπραγμάτευση μεταξύ αγοραστή και πωλητή, έως βοήθεια στη συλλογή όλων των απαιτούμενων εγγράφων για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Ακόμη, η HOMLI διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών που μπορούν να βοηθήσουν με ο,τιδήποτε προκύψει: από μηχανικούς έως συμβολαιογράφους και δικηγόρους.

Όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί σε κάποια στιγμή της ζωής μας στην προσπάθειά μας να πουλήσουμε, αγοράσουμε, ή νοικιάσουμε ένα σπίτι. Είτε γιατί η διαδικασία πήρε πολλούς μήνες ή και χρόνια, γιατί δεν πετύχαμε την τιμή που επιδιώκαμε, ή γιατί η εξυπηρέτηση που πήραμε δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Η HOMLI αντιμετωπίζει ακριβώς αυτό: φέρνει μια νέα εμπειρία πώλησης ακινήτων στην χώρα μας ώστε η όλη διαδικασία να πραγματοποιείται με τον επαγγελματισμό που απαιτείται για μια συναλλαγή που έχει τη δύναμη να επηρεάσει τόσο σημαντικά τη ζωή μας.

Η HOMLI έχει λάβει χρηματοδότηση από κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα επενδυτών της Silicon Valley και βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης της παρουσίας της στην χώρα μας.

Κλείστε δωρεάν τηλεφωνικό ραντεβού με έναν HOMLI Expert σχετικά με την πώληση ακινήτου σας σε κάτω από 1 λεπτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα