Το φαρμακερό αριστερό σουτ του υπουργού

Σας πληροφορώ ότι στη Βουλή οι βουλευτές της ΝΔ έχουν στραμμένη την προσοχή τους πέραν του επερχόμενου ανασχηματισμού (που τον υπολογίζουν στο τέλος του μήνα) και στο… ποδόσφαιρο! Ο γραμματέας της ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης, πήρε το «ok» από το Μέγαρο Μαξίμου και ετοιμάζει γαλάζια ποδοσφαιρική ομάδα με στόχο να πάρει κάποιο κύπελλο, άγνωστο ακόμα ποιο. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι τόσο το κύπελλο, ούτε ο αντίπαλος (που δεν

έχει ακόμα βρεθεί) όσο η επιλογή των βουλευτών και υπουργών στη νέα ομάδα.

Σας ενημερώνω, λοιπόν ότι δημιουργήθηκε συνωστισμός βουλευτών ποιος θα συμμετάσχει στην ενδεκάδα. Είναι δε τόσο μεγάλη η συμμετοχή που άλλοι βουλευτές που μετείχαν στην γαλάζια ομάδα μπάσκετ της Βουλής ζήτησαν μεταγραφή στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΝΔ. Υπήρξαν, ωστόσο και ορισμένες… συγκινητικές προσφορές…

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, για παράδειγμα, δήλωσε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, λέγοντας στον κ. Καλαφάτη ότι «διαθέτω φαρμακερό αριστερό σουτ» και ότι ως «αριστεροπόδαρος», μπορεί να συμβάλει στο σκορ της ομάδας. «Αριστεροπόδαρος» όμως είναι και ο μάνατζερ κ. Καλαφάτης και όπως καταλαβαίνετε ο κ. Θεοδωρικάκος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ο νέος σέντερ φορ.

Ενας άλλος υφυπουργός ο Γιάννης Κεφαλογιάννης θέλει να καθίσει κάτω από τέρμα ως «τρομερός τερματοφύλακας με φοβερά πλονζόν» (γαλλιστί plongeon) που δεν θα επιτρέπει σε κανέναν να παραβιάσει τα δίκτυά του. Ο κ. Κεφαλογιάννης όμως είναι ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ της ΝΔ και υπάρχει ένα προβληματάκι πώς θα μεταγραφεί και στην ομάδα ποδοσφαίρου.

Αλλος βουλευτής (που εμφανίστηκε large) ζήτησε να μπει στην ομάδα κάνοντας παράλληλα και μια σημαντική προσφορά. Να εξασφαλίσει, υποσχέθηκε, στους βουλευτές φανέλες, σορτσάκια και παπούτσια, ενώ εμφανίστηκε πρόθυμος να τους βρει και γήπεδο για να την προπόνηση. Ισως και… αντίπαλο. Οταν, όπως λέει ο κ. Καλαφάτης, υπάρχει το «ok» από το Μέγαρο Μαξίμου και όταν άφησε να διαρρεύσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον νυν υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα ήταν μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βουλής του 2004, όλοι θέλησαν να συμμετάσχουν στην νέα γαλάζια ποδοσφαιρική ομάδα. Ακόμα και οι γυναίκες βουλευτές. Ετσι ο κ. Καλαφάτης αποφάσισε να χρίσει προπονητή της γαλάζιας ομάδας ποδοσφαίρου την Αννα Καραμανλή που είναι και τομεάρχης Αθλητισμού, όπως μου είπε.

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα