Τίνα Τέρνερ: Το συγκινητικό αντίο του Eros Ramazzotti

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε η Τίνα Τέρνερ. Η τραγουδίστρια πέθανε το βράδυ της Τετάρτης (24/5) από επιπλοκές μακράς νόσου, όπως δήλωσε εκπρόσωπός της, βυθίζοντας στο πένθος τους θαυμαστές της και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Η Τίνα Τέρνερ, η «βασίλισσα» του Rock’n Roll πέθανε ειρηνικά στο σπίτι της στο Kusnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανάρτηση που δημοσιοποίησε τον χαμό της.

Ο Eros Ramazzottiθέλησε να πει το δικό του «αντίο» στην

αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό τους βίντεο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου μιας από τις μεγαλύτερες γυναίκες καλλιτέχνες όλων των εποχών, μιας σπουδαίας γυναίκας, ενός παγκόσμιου ειδώλου. Η Τίνα υπήρξε σύμβολο για όλους μας σε κάθε μορφή, καλλιτεχνική και ανθρώπινη. Χάνουμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Αντίο Τίνα, θα σου είμαι πάντα ευγνώμων».

Η ανάρτησή τουΔείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eros Ramazzotti (@ramazzotti_eros)

Παρά τη λάμψη και τις επιτυχίες της, η Τέρνερ συνάντησε πολλές δυσκολίες στη ζωή της. Το 1986, στην αυτοβιογραφία της «Tina Turner» που εξέδωσε, ένα βιβλίο που έγινε μπεστ-σέλερ, αποκάλυψε τη βία που υπέστη κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Άικ Τέρνερ.

Το 2017 η τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού και το 2018 ο πρωτότοκος γιος της έβαλε τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 59 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα