Τίνα Τέρνερ: Συνελήφθη ο γιος της για κατοχή ναρκωτικών

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο θετός γιος της Τίνα Τέρνερ, Άικ. Ο 64χρονος συνελήφθη για μικροποσότητα ναρκωτικών λίγες ημέρες πριν η σπουδαία τραγουδίστρια φύγει από τη ζωή στις 24 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ο Άικ Τέρνερ συνελήφθη το Σάββατο 6 Μαΐου, στο Άλβιν του Τέξας. Σύμφωνα με  τα διεθνή Μέσα, η αστυνομία σταμάτησε τον μουσικό σε ένα φανάρι

και, κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, κατάσχεσε 1,7 γραμμάρια κοκαΐνης, κρακ και μεθαμφεταμίνη.

Επίσης, ο 64χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής ουσιών και της παραποίησης αποδεικτικών στοιχείων, καθώς προσπάθησε να καταπιεί τα ναρκωτικά πριν συλληφθεί.

Η φυλακή και τα 70.000 δολάρια

«Προσπάθησε να καταναλώσει τα ναρκωτικά πριν οι αστυνομικοί προλάβουν να του τα κατασχέσουν», υπογράμμισε χαρακτηριστικά αστυνομικός που συμμετείχε στην έρευνα.

Το περιοδικό People υπογραμμίζει ότι ο Άικ Τέρνερ βρίσκεται στη φυλακή της κομητείας Μπραζόρια και ότι αδυνατεί να πληρώσει την εγγύηση των 70.000 δολαρίων.

Η σύντροφός του κατηγορείται επίσης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ike Turner Jr. was arrested just weeks before his famous mother, Tina Turner, died.https://t.co/6c9AaHzJdE

TODAY (@TODAYshow) June 22, 2023

Η αγάπη της Τέρνερ για τα παιδιά και η τραγική μοίρα

Ο Άικ είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά της Τίνα Τέρνερ, τα οποία υπεραγαπούσε. Όπως είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν «δεν ένιωθε να έχει πάρει αγάπη από κάποιον άλλο».

Απέκτησε ένα παιδί, τον Κρεγκ, με τον σαξοφωνίστα Ρέιμοντ Χιλ και στη συνέχεια, ακόμα ένα, τον Ρόνι με τον πρώτο της σύζυγο, Άικ Τέρνερ.

Ωστόσο, η ανάγκη της να δώσει την αγάπη που δεν πήρε, την οδήγησε να «ανοίξει την αγκαλιά» της σε δύο ακόμα παιδιά, τον Άικ Τζούνιορ και τον Μάικλ.

Δυστυχώς όμως, η μοίρα της αποδείχθηκε τραγική, καθώς τα δύο βιολογικά της παιδιά, ο Ρόνι και ο Κρεγκ έφυγαν από τη ζωή.

Ο Ρόνι Τέρνερ άφησε την τελευταία του πνοή τον Δεκέμβριο του 2022 μετά από επιπλοκές που είχε στην υγεία του, λόγω της μάχης που έδινε με τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο, ενώ «πάλευε» και με μία καρδιαγγειακή νόσο.

Ο Κρεγκ έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του το 2018, σε ηλικία 59 ετών, με μία σφαίρα στο κεφάλι του. Αυτοκτόνησε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, όπου εργαζόταν ως μεσίτης. Η μητέρα του πληροφορήθηκε για τον θάνατό του, ενώ βρισκόταν στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα