Τι θα φορέσεις στο ρεβεγιόν

Το τι θα φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο ή στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση και φυσικά εξαρτάται από τον χώρο που θα το περάσεις, εάν θα είσαι οικοδέσποινα ή προσκεκλημένη σε κάποιο φιλικό σπίτι κ.ο.κ. Ωστόσο εάν θέλεις να ξεχωρίσεις, όντας όμορφη, λαμπερή, chic και μοδάτη, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις.

Ασπροπρόσωπη θα σε βγάλει η δαντέλα, ως επί το πλείστον η μαύρη, κατά προτίμηση, σε κάποιο φόρεμα ή και άλλο κομμάτι, ανάλογα με την ηλικία σου. Επίσης

μπορείς να φορέσεις κάτι με παγιέτες, ολίγον φαντεζί, αλλά και διακριτικό συνάμα, ώστε να προσδίδει στην εμφάνισή σου τόση λάμψη όση απαιτεί η περίσταση, χωρίς να… τυφλώνεις τον διπλανό σου.

Η τουαλέτα (είπαμε εξαρτάται που θα περάσεις τη βραδιά) ή μάλλον καλύτερα το φόρεμα ενδείκνυται έτσι ή αλλιώς, εκτός από μαύρο να είναι σε χρωματισμούς πολύτιμων πετρών, αιματί και bluette, αλλά και γκρι, με υφάσματα λεπτά, ίσως και από βελούδο. Το μήκος εξαρτάται από το σωματότυπό σου, και αυτό που σε αναδεικνύει καλύτερα. Μπορεί να είναι μάξι, αλλά και πιο κοντό ή αρκετά κοντό, και να έχει κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο ή κόψιμο, αναδεικνύοντας μπούστο, ώμους ή ότι άλλο νομίζεις.

Μόδα είναι και το κοντό φόρεμα με παγιέτες που θα κομποζάρεις με παντελόνι κολλητό που να έχει απόσταση από τον αστράγαλο, τον οποίο μπορείς να αναδείξεις με ένα διχτυωτό καλσόν, και ένα ανοιχτό ψηλοτάκουνο παπούτσι με μπαρέτα, πέδιλο ή και γόβα στιλέτο.

Ενδείκνυεται ένα μακιγιάζ που σου πηγαίνει, με γκλίτερ σκιές (γιατί όχι;), και περιποιημένα νύχια, βαμμένα με διακριτικό αλλά γιορτινό σχέδιο, και φυσικά κραγιόν που τονίζει τα χείλη σου. Οτι και αν επιλέξεις φρόντισε να είναι κάτι που σου ταιριάζει και σε κάνει να νιώθεις άνετα, ώστε να δέσει με την καλύτερη διάθεσή σου και το πιο γλυκό χαμόγελό σου. Καλές γιορτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα