Τι θα φέρει το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι της χρονιάς που φεύγει

Το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι του 2018, που γίνεται στον τρυφερό Καρκίνο, είναι ένα φεγγάρι γεμάτο συναίσθημα, που μας κάνει πιο τρυφερούς και δοτικούς από πότε, καθώς λίγο πριν από την αλλαγή της χρονιάς, προβαίνουμε σε ανασκόπηση όλων όσων την διαμόρφωσαν, αλλά με διάθεση να επουλώσουμε τυχόν πληγές.

Στο κλίμα της Πανσελήνου του Σαββάτου 22/12 μας βάζει από σήμερα Παρασκευή η Αφροδίτη στον Σκορπιό, που μας κάνει ρομαντικούς, πιο ερωτικούς και δοτικούς μαζί.

Πιο θετικά από όλους επηρεάζεται ο Καρκίνος ο οποίος θα ασχοληθεί με ότι τον αφορά κι όσα μπορεί να διορθώσει και θα τον κάνει

πιο ευτυχισμένο και χαρούμενο.

Επηρεάζεται και ο Αιγόκερως ο οποίος θα έρθει σε μια σύγκρουση με τις προσδοκίες του. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, να γίνεται λιγότερο άκαμπτοι, λιγάκι συναισθηματικοί και όλα θα πάνε καλύτερα.

Από την Πανσέληνο ευνοείται και ο Κριός, ο οποίος θα περάσει πολύ καλύτερα από ότι υπολογίζει ενώ θα στρώσουν κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε στο σπίτι.

Ο Ταύρος δεν έχει επίσης να φοβάται τίποτα, αρκεί να επιλύσει όλες τις εκκρεμότητες, που έχει στην καθημερινότητά του. Μάλιστα θα είναι πιο εκφραστικός και θα εισακουστεί σε ότι διεκδικήσει.

Τα πράματα εκεί που θέλει θα έχει την ευκαιρία να τα φέρει και ο Δίδυμος. Οι Λέοντες θα είναι ευάλωτοι συναισθηματικά, οπότε προσέξτε μην γίνετε θύματα των συναισθημάτων σας.

Ο Παρθένος θα πάρει μια μικρή γεύση για όλα τα καλά που τον περιμένουν το 2019. Δεν έχετε παρά να χαρείτε ωραίες στιγμές με φίλους και γνωστούς, ενώ πιθανά θα κάνετε και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία!

Ο Ζυγός θα είναι από τους πρωταγωνιστές των ημερών ξεχωρίζοντας για τις ιδέες του και όχι μόνο.

Σκορπιός και Ιχθύς, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον Άρη στους Ιχθύες, είστε από τους πιο ωφελημένους της Πανσελήνου, η οποία σας κάνει αμφότερους ακόμη πιο γοητευτικούς στις διάφορες σχέσεις τους, γεγονός, που σας βοηθά να κερδίσετε ότι διεκδικήσετε.

Στον Τοξότη, που ήδη έχει Δία και Ερμή στο ζώδιο του, η Πανσέληνος θυμίζει βαθιά συναισθήματα που τρέφει για κάποιο πρόσωπο, τα οποία ίσως ήρθε η ώρα να τα εκφράσει. Αδέσμευτοι και δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα.

Ο Υδροχόος θα έχει τη δυνατότητα να επιλύσει όλα τα μικρο-προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του αρκεί να χαλαρώσεις λιγάκι.

Οτι και αν κάνετε τις προσεχείς ημέρες, να θυμάστε ότι σημασία έχουν οι άνθρωποι, και όλα τα άλλα βρίσκονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα