Τι να περιμένουν οι Λέοντες τον μήνα των γενεθλίων τους

Ο ζωοδότης Ήλιος περνάει στο ζώδιο του κυβερνήτη του, τον Λέοντα (στη φωτό ο διάσημος εκπρόσωπος του ζωδίου Ρόμπερτ ντε Νίρο), σήμερα Τρίτη 23/7, διώχνοντας άγχη και σκοτεινές σκέψεις, και βελτιώνοντας τη διάθεσή μας κι ανεβάζοντας το κέφι μας, την αισιοδοξία μας και τη δημιουργικότητά μας, παρά την πίεση που ασκεί στα επαγγελματικά η Σελήνη από τον Κριό που τετραγωνίζεται με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αλλά ευτυχώς κάνει τριγωνική όψη και με τον Δία στον Τοξότη.

Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη, ο δυναμισμός κυριαρχεί και βγάζουμε μία έντονη παιδικότητα και χαρά που δημιουργεί ευφορία σε όποιο

περιβάλλον και αν βρεθούμε. Παράλληλα όμως μπορεί να γίνουμε και εγωκεντρικοί, οπότε... βάλτε στο πλάνο και τους διπλανούς σας.

Περισσότερο φυσικά επηρεάζονται οι Λέοντες, οι οποίοι μπορεί να δοκιμάστηκαν σε διάφορα μέτωπα το προηγούμενο διάστημα, αλλά καθώς αρχίζουν τα γενέθλιά τους, πνέει ούριος άνεμος κι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Επιστρατεύστε τον δυναμισμό σας και το χιούμορ σας, δείξτε τόλμη και αποφασιστικότητα και θα αποζημιωθείτε. Πραπονεμένοι δνε θα μείνουν ούτε οι Κριοί ούτε οι Τοξότες.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι οι προκλήσεις δεν λείπουν σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο, αλλά αυτό μπορεί να σας βγει σε καλό, πάρτε πρωτοβουλίες και  δεν θα χάσετε.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι ενίοτε η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς, οπότε δεν έχετε παρά να ρισκάρετε σε οικονομικά και προσωπικά και δεν θα χάσετε.

Πώς ξεκινούν τα γενέθλια του Λέοντα

Όσο για το τι να περιμένουν οι Λέοντες τον μήνα των γενεθλίων τους;  Όπως θα διαπιστώσετε από την εβδομάδα που διανύουμε αρχίζει μια περίοδος που θα βρεθείτε στο επίκεντρο των εξελίξεων, φυσικά ως πρωταγωνιστές! Δεν έχετε παρά να εστιάσετε στα καίρια θέματα που σας απασχολούν, πιάνοντας ένα ένα τη φορά ώστε να μην πελαγώσετε και να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες στα επαγγελματικά, τις οποίες δεν έχετε παρά να τις αξιοποιήσετε αφού βέβαια εξετάσετε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες τυχόν εγχειρήματός σας. Να λαμβάνετε υπόψιν το ένστικτό σας, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας και στις επαφές σας να κρατάτε μια επιφύλαξη όσον αφορά σε άτομα, που δεν έχετε διπλοτσεκάρει, κι όλα θα γίνουν! Εννοείται πως αν είστε διακοπές, θα λάμψετε κι εκεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα