Τι φέρνει και σε ποιους αποκριάτικα ο ανάδρομος Ερμής

Ο Ερμής για πρώτη φορά μέσα στο 2020 γύρισε ανάδρομος από χθες Δευτέρα 17/2 και θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Μαρτίου. Η πορεία του άρχισε από τον πύρινο Ιχθύ και θα ολοκληρωθεί στον αέρινο Υδροχόο φέρνοντας ασυνεννοησία στην επικοινωνία με γνωστούς κι άγνωστους και ειδικά σε ότι σχετίζεται με σπουδές, έντυπα, έγραφα, γραπτά, λογαριασμούς, αριθμούς, κάρτες, αγορές, μεταφορικά μέσα, συμφωνίες και συμβόλαια.

Πως θα διασωθούμε από ταλαιπωρίες; Δεν έχουμε παρά να θυμόμαστε στην καθημερινότητά μας και στις επαφές μας ότι... τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, και να κρατάμε…

μικρό καλάθι στα μεγάλα λόγια, αφού σύντομα ενδέχεται να αναθεωρηθούν. Επίσης επειδή άλλα θα σκεφτόμαστε άλλα θα λέμε και θα μας λένε, ενώ δεν θα λείψουν οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και η ασυνέπεια, αλλά και τα λάθη από απροσεξία, οι βλάβες και οι ζημιές γενικότερα λόγω της γενικότερης έλλειψης συγκέντρωσης, καλό είναι να διατηρούμε την ψυχραιμία μας, και την αντικειμενικότητά μας και να εκλογικεύουμε ότι μας συμβαίνει ώστε να διαχειριζόμαστε πιο εύκολα τυχόν αναποδιές και μπερδεμένες καταστάσεις.

Παράλληλα επειδή θα είμαστε πιο συναισθηματικοί από ότι συνήθως κάτι που μπορεί να αποδειχθεί προβληματικό, θα ευνοηθούμε αν ελέγχουμε τις συναισθηματικές εξάρσεις ενώ χρήσιμα μπορεί να φανούν παθήματα του παρελθόντος και αναδρομές, που θα μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε - περισσότερο διαισθητικά - τα λάθη μας.

Ταυτόχρονα, οι δουλειές που χρειάζονται φαντασία και κάθε είδος τέχνης ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. 

Όσο για το ποιοι επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή;

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα είναι αισθητή σε όλους μας, ωστόσο ως τις 4/3 πιο έκδηλη θα είναι σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Σε αυτό το διάστημα μία ερωτική επανασύνδεση μπορούν να έχουν οι Παρθένοι, οι Ιχθύες αλλά και οι Σκορπιοί του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Επαφές και επικοινωνίες με το παρελθόν οι Ταύροι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι του 1ου και 2ου δεκαημέρου.

Την περίοδο από τις 4-10/3 οπότε ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στην 29η και 28η μοίρα του Υδροχόου. Επηρεάζονται περισσότερο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου. Μία ερωτική επανασύνδεση μπορούν να προσμένουν οι Λέοντες, Υδροχόοι και οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου. Επαφές με άτομα του Παρελθόντος θα έχουν οι Κριοί – Ζυγοί – Δίδυμοι – Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

Ετσι η αλλιώς φροντίστε να ζείτε την κάθε ημέρα όπως τις αξίζει απολαμβάνοντας τις στιγμές, με τα καλά και τα δύσκολά της, και επιστρατεύοντας ψυχικά αποθέματα και χιούμορ για να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα