Τι φέρνει η τρίτη υπερπανσέληνος της χρονιάς

Μια εβδομάδα από την τρίτη υπερπανσέληνο της χρονιάς, αυτή της 21ης Μαρτίου στον ισορροπιστή Ζυγό, που συμπίπτει χρονικά με την εαρινή ισημερία, η επιρροή της αρχίζει να γίνεται αισθητή και σταδιακά θα αγγίξει άπαντες, απλά ορισμένους ζωδιακούς τύπους θα τους βαρύνει λίγο περισσότερο.

Πρόκειται για ένα ακόμη ισχυρό φεγγάρι, που μας φορτίζει συναισθηματικά και θα δοκιμάσει τις σχέσεις μας σε σπίτι και εργασία. Για να αποφευχθούν έντονες συγκρούσεις και ρήξεις φροντίστε να μην λειτουργείτε εν θερμώ και κυρίως να μην

βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Εδικότερα Κριοί, Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών ή όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα κινηθείτε με οδηγό την ψυχραιμία και την αντικειμενικότητα.

Την ίδια ημέρα το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη διεγείρει τα πάθη σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης- Δία φέρνει ευκαιρίες στον έρωτα σε Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες και στα οικονομικά σε Ταύρους και Σκορπιούς.

Λέξη κλειδί η μετριοπάθεια

Κατά τα λοιπά σήμερα Πέμπτη 14/3, καθώς ο Ήλιος από τους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη, γινόμαστε πιο παρορμητικοί και επιρρεπείς σε γκάφες και υπερβολές, καθώς κυριαρχούν υπέρμετρος ενθουσιασμός και υπεραισιοδοξία, αλλά και έπαρση, τυχοδιωκτισμός, επιπολαιότητα και ανυπομονησία. Επειδή όλα αυτά κάπως πληρώνονται φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των ζητημάτων που σας απασχολούν, ειδικά οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Σημαντική είναι η επιρροή και του Αρη στον Ταύρο που βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μας βοηθά να επεξεργαστούμε τα δεδομένα μας και να εστιάσουμε στους στόχους μας. Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθείς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, μπορείτε να διοχετεύσετε τη δυναμική ενέργειά σας δημιουργικά και παραγωγικά.

Ειδικά Ταύροι και Αιγόκεροι αξιοποιήσετε το πρακτικό σας πνεύμα και την λογική σας στα ζητήματα που σας απασχολούν και δεν θα χάσετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι διατηρήστε την ψυχραιμία σας ότι κι αν συμβεί καθώς δεν αποκλείεται να βρεθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο στο στόχαστρο ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Επίσης φροντίστε να έχετε καλά επιχειρήματα να παρουσιάσετε.

Ιχθείς θα καταφέρετε να κλείσετε ένα ζήτημα του παρελθόντος, αλλά για καινούργια ανοίγματα καλό είναι να μην βιαστείτε.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες μην ενθουσιάζεστε πολύ και μην ξανοίγεστε, διαχειριστείτε με μετριοπάθεια ζητήματα σχέσεων ή τα επαγγελματικά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα