Τι φέρνει η Σελήνη στον Καρκίνο

Μια πιο εύκολη ημέρα σε σχέση με τη χθεσινή είναι η σημερινή, Παρασκευή 15/2, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους κάνει αντίθεση με τον Δία στον Τοξότη και μας κάνει να επιδιώκουμε την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά και να θέλουμε να απολαύσουμε τις μικροχαρές και τα ωραία της ζωής!

Εννοείται πως στο πλαίσιο αυτό θα βγάλουμε μια επιπολαιότητα ή ανωριμότητα σε κάποια ζητήματα, ταυτόχρονα όμως θα έχουμε αισιοδοξία και κέφι, που όσο πλησιάζουμε προς στο σαββατοκύριακο θα αυξάνονται. Το απόγευμα με το πέρασμα της Σελήνης στον υδάτινο Καρκίνο βγαίνουν στην επιφάνεια

η ευαισθησία μας και γινόμαστε πιο τρυφεροί, συναισθηματικοί και ρομαντικοί ενίοτε και κυκλοθυμικοί.

Οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη και με τον Ερμή αλλά και με τον Ποσειδώνα θα φέρει ακόμη πιο κοντά όσους όσους τους συνδέει αισθηματικό ενδιαφέρον. Λίγο προσοχή χρειάζεται η Κυριακή καθώς είναι πιθανόν κάποιοι να γίνουν λίγο πιο κτητικοί και ζηλιάρηδες, κάτι που όμως σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να λειτουργήσει αναζωογονητικά για κάποιες ρουτινιασμένες σχέσεις!

Περισσότερο από όλους τους ζωδιακούς τύπους επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες οι οποίοι σήμερα απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα που επικρατεί σε σπίτι και δουλειά. Απλά μην σπαταλήσετε όλη την ημέρα με ανούσια θέματα και κοινωνική... κριτική, ενώ έχετε σε εκκρεμότητα σοβαρά ζητήματα.

Καρκίνοι από το απόγευμα οπότε η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας βρίσκεστε στο επίκεντρο, οπότε αφήστε μιζέριες, γκρίνιες και υπερβολικούς συναισθηματισμούς και απολαύστε την ημέρα!

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι μια διάθεση για γκρίνια θα υπάρχει στο περιβάλλον σας. Στο χέρι σας είναι να την διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, ερωτικά και οικονομικά ανοίγονται νέες προοπτικές. Αφού εξετάσετε τα δεδομένα, αποφασίστε για το πως θα τις αξιοποιήσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα