Θα τον βρει ξανά μπροστά του;

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να συναντήσει ξανά τον Μαρθελίνο! Ο ισπανός τεχνικός, να θυμίσω, έλυσε το συμβόλαιό του με τη Μαρσέιγ έπειτα από τις απειλές των οπαδών στη διοίκηση τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η ομάδα της Μασσαλίας αποκλείστηκε από το Τριφύλλι στα προκριματικά του Champions League. Τώρα το όνομά του παίζει δυνατά για τη Βιγιαρεάλ, μία ακόμα αντίπαλο των Πράσινων στο Europa League.

Το Κίτρινο Υποβρύχιο παραπαίει στη La Liga και στην Ισπανία ανέφεραν τα εξής: «Η Βιγιαρεάλ είναι εκτός λειτουργίας… Η άφιξη του Πατσέτα, μετά την απόλυση του Κίκε Σετιέν στην αρχή της σεζόν δεν άλλαξε την αρνητική ατμόσφαιρα, ενώ τα  άσχημα αποτελέσματα συνοδεύτηκαν από μια περίπλοκη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και την εξέδρα. Η οικογένεια Ρόιγ σκέφτεται μία νέα αλλαγή στον πάγκο και σε αυτή την κατάσταση εμφανίζεται το όνομα του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ». Μπορούμε, άραγε, να μιλάμε για κάποιο σχέδιο που μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα και με πρωταγωνιστή αυτόν τον προπονητή;

Το μέλλον ενός αστέρα

Σκοράρει, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην επίθεση της Μπαρτσελόνα αλλά τα χρόνια περνούν και στην Καταλωνία δεν καίγονται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι. Και όπως μαθαίνω από συνεργάτη μου, ο Πολωνός σκέφτεται το μέλλον του.

Ο Λέβα έχει ήδη δύο καλές επιλογές. Γνωστές σε όλους: Σαουδική Αραβία και Αμερική. Μένει να δούμε πότε θα θέλει να φύγει ο Λεβαντόφσκι και αν η Μπάρτσα θα ανοίξει την πόρτα τώρα ή το καλοκαίρι. Αν φυσικά δούμε αυτό το… έργο! Γιατί ασφαλώς και υπάρχουν οι φανατικοί οπαδοί ενός ανθρώπου που μυρίζεται όσο λίγοι το γκολ.

Tον θέλει και αν ναι,

τι θα κάνει;

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα από την Ιταλία επανέφεραν το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο προσκήνιο για τη Μίλαν. Οπως λέγεται, έχει στο στόχαστρό της τον νεαρό αμυντικό εδώ και καιρό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Ροσονέρι κρίνουν υπερβολικές τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και προς το παρόν τουλάχιστον στρέφουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις. Πρέπει, συνεπώς, να φανεί αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον και πόσο αυτό θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση. Είμαι, όπως πάντα, επιφυλακτικός.

Τι θα κάνουν

τα υψηλά κλιμάκια;

Αυτό που συμβαίνει ανά την Ευρώπη σχεδόν σε κάθε ματς που υπάρχουν οπαδοί των φιλοξενούμενων, έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια. Οι προηγούμενες ημέρες ήταν ακόμα μια περίοδος που υπήρχε βία, επεισόδια,  μαχαιρώματα. Η UEFA κάνει ότι δεν βλέπει, γιατί μέσα στα γήπεδα συνήθως δεν συμβαίνει τίποτα. Γιατί όλοι φοβούνται πως εκεί θα υπάρξει τιμωρία και για τους ίδιους και για τις ομάδες τους. Αλλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το ξύλο δεν σταματά. Κινδυνεύουν ζωές, διαλύονται περιουσίες.

Στην εποχή της τεχνολογίας δεν μπορεί να μείνει τίποτα κρυφό. Τα επεισόδια και τα μαχαιρώματα κάνουν τον γύρο του κόσμου. Και μάλλον η UEFA θα πρέπει να σκεφτεί πότε και σε ποιους δίνει εισιτήρια.

Αισιόδοξος ο Φερνάντες

«Αισθάνομαι όμορφα. Βήμα – βήμα τα πράγματα πάνε καλά». Με αυτά τα λόγια σε ανάρτησή του στα social media ο Πάολο Φερνάντες έδωσε το στίγμα του ενώ συνεχίζει την αποθεραπεία του στα Σπάτα μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στις αρχές καλοκαιριού και τον άφησε εκτός δράσης για πολλούς μήνες.

Ο Ισπανός αρχίζει πια να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους η οποία αναμένεται προς τα τέλη Ιανουαρίου αν όλα πάνα καλά.

Ο ίδιος πάντως δεν έχασε στιγμή την πίστη και την αισιοδοξία του, κάνοντας τα πάντα για να είναι πίσω το συντομότερο δυνατό.

Η… έκρηξη της Πάολα

Τα αρνητικά σχόλια που κάνει πολύς κόσμος συνδέοντας τα μέτρια αποτελέσματα του Στέφανου Τσιτσιπά με τη σχέση του με την Πάολα Μπαντόσα, προκάλεσαν το ξέσπασμα της ισπανίδας τενίστριας.

Σε συνέντευξή της στην «El Pais», όπως με ενημέρωσε συνεργάτης μου που μιλάει την ισπανική, μίλησε έξω από τα δόντια: «Με έχει πληγώσει αφάνταστα αυτό, γιατί τον υποστηρίζω και με υποστηρίζει κι όταν διαβάζουμε όλα αυτά, μας επηρεάζουν.

Ορισμένες στιγμές ο κόσμος δείχνει να μην καταλαβαίνει πως αυτά που λέει ή γράφει επηρεάζουν μια σχέση ή εσένα τον ίδιο. Είμαστε δημόσια πρόσωπα, αλλά είμαστε και δυο παιδιά 25 ετών με ευαισθησίες.

Εχουμε μια αγνή σχέση και το να βγαίνει ο κόσμος και να λέει πράγματα είναι πολύ σοβαρό, γιατί καταστρέφει καριέρες ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτό που κάνουν. Δεν είναι ανθρώπινο αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα