Τεστ πατρότητας ο Μαραντόνα για να αναγνωρίσει τρία παιδιά!

Στην Κούβα θα βρεθεί το επόμενο διάστημα ο Ντιέγκο Μαραντόνα, προκειμένου (όπως ανακοίνωσε στα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής ο δικηγόρος του) να αναγνωρίσει τα τρία παιδιά που έχει στο νησί της Καραϊβικής.

Ο 58χρονος Μαραντόνα, που καθοδηγεί αυτή την εποχή την Ντοράντος ντε Σιναλόα του Μεξικού, έχει πέντε παιδιά με διαφορετικές γυναίκες. Ο δικηγόρος, Ματίας Μόρλα, είπε ότι ο άλλοτε κορυφαίος άσος θα ταξιδέψει στην Κούβα στα μέσα του έτους, όπου θα υποβληθεί σε τεστ πατρότητας.

«Θα

κάνουμε τα τεστ DNA. Είναι παιδιά από διαφορετικές γυναίκες και ο Ντιέγκο θα τα αναγνωρίσει όταν θα επιστρέψει στην Κούβα», υποστήριξε ο Μόρλα στην εφημερίδα της Αργεντινής, «Clarin». Πρόσθεσε ακόμη ότι βρισκόταν σε επαφή με τα παιδιά, χωρίς να ταυτοποιήσει κάποιο από αυτά.

Ο Μαραντόνα έζησε τέσσερα χρόνια στην Αβάνα από το 2000, προκειμένου να ξεπεράσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Η Κούβα έχει αυστηρή νομοθεσία για την κατοχή ναρκωτικών ουσιών και είναι γνωστή στο ευρύ κοινό για το ιατρικό σύστημα και την ανθρωπιστική βοήθεια που παρέχει σε χώρες που το έχουν ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα