Τέλος ο Τσιώλης από τον Αρη

Το απόγευμα ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του Σάκη Τσιώλη με τον Αρη. Διοίκηση και προπονητής συναντήθηκαν και αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Αρης ευχαριστεί θερμά τον Τσιώλη για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Από τη δική του πλευρά,
ο προπονητής υποστήριξε: « Πρώτα από όλα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αθανασιάδη και στη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσαν να είμαι για 8 μήνες μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας του Αρη, που πραγματικά πιστέψαμε και ονειρευτήκαμε ότι μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε υψηλούς στόχους. Στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα υπολογίζεις και κυρίως από διάφορες συγκυρίες ήρθαν αποτελέσματα τα οποία έφεραν την ομάδα σε πολύ μεγάλη πίεση. Ετσι λοιπόν η λύση της συνεργασίας μας πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα και ψυχολογικά κυρίως , αλλά και αγωνιστικά ώστε να μπει στο δρόμο των επιτυχιών. Εξάλλου υπάρχει ένα πολύ πλούσιο ρόστερ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που σίγουρα ο χρόνος θα τους δικαιώσει. Τους εύχομαι από την καρδιά μου, πρώτα από όλα στη διοίκηση και στη συνέχεια στους ποδοσφαιριστές, επιτυχίες και να φέρουν τον Αρη εκείπου αξίζει. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας που συνεργαστήκαμε μαζί για οκτώ μήνες και πραγματικά δεθήκαμε πάρα πολύ. Μακάρι κάποια μέρα να έρθει η στιγμή που θα ξαναφορέσω τη φόρμα του Αρη. Ευχαριστώ, ήταν τιμή μου που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του Αρη».
Keywords
Τυχαία Θέματα