Τα βάζει με την ΑΕΚ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ντιναμό: «Αρνείται το χέρι της συμφιλίωσης»

Ακόμη και μερικές ώρες πριν τη σέντρα στο Μάξιμιρ, οι άνθρωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν σταματούν τις προκλήσεις. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου της κροατικής ομάδας, Μάρκο Μπόσνιρ, εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΑΕΚ γιατί όπως λέει αρνείται να συμφιλιωθεί και να συνεργαστεί μαζί τους.

Η Ένωση βέβαια έχει πάρει μέρος σε όλες τις συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας και σε ό,τι άλλο χρειάζεται για τη διεξαγωγή του αποψινού ματς, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα συμμετάσχει

σε καμία εκδήλωση για δημόσιες σχέσεις.

Όσα είπε ο Μπόσνιρ:

«Πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ειρηνικά. Ας ελπίσουμε να μην ξανασυμβεί ποτέ αυτή η κατάσταση. Νομίζω ότι το περιστατικό στην Αθήνα άφησε μεγάλο στίγμα σε όλους και ότι είναι ένα μήνυμα προς όλους να μην ξαναγίνουν τέτοια πράγματα.

Δυστυχώς, η ΑΕΚ αποφάσισε να επιτεθεί στην Ντιναμό, αρνείται το χέρι της συμφιλίωσης και το είδος της συνεργασίας. Καλέσαμε την ΑΕΚ και την αντιπροσωπεία της σε επίσημο γεύμα, αρνήθηκαν. Γίνονται επίσημα πράγματα που σχετίζονται με το ματς, αλλά δεν πάει πέρα ​​από αυτό. Θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην Αθήνα, αλλά αρνήθηκαν.

Οι συνθήκες για αυτόν τον αγώνα είναι κάπως διαφορετικές, αλλά η ομάδα είναι γεμάτη επαγγελματίες και έμπειρους παίκτες. Ίσως δεν περίμεναν τέτοια κατάσταση, αλλά έζησαν πολλές παρόμοιες.

Το κλίμα στην Ντιναμό είναι καλό, χθες έγινε η τελευταία επίσημη προπόνηση. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Όπως σε κάθε αγώνα, καλούμε τους φιλάθλους μας να μας επευφημήσουν ήρεμα. Καλώ επίσης όσους δεν έχουν εισιτήρια να τα αγοράσουν και να δείξουν σε όλο τον κόσμο πώς είναι οι οπαδοί της Ντιναμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα