Τα πρώτα σχόλια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το exit poll

Aναμένουμε τα αποτελέσματα, ήταν το πρώτο σχόλιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, μετά την ανακοίνωση του κοινού exit poll των εταιρειών δημοσκοπήσεων, στο 80% του δείγματος.

«Φαίνεται ότι η ΝΔ εξασφαλίζει ασφαλή αυτοδυναμία», σημειώνουν, προσθέτοντας πως «αυτό μας κάνει να νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία

και στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Οι επόμενες μέρες δεν είναι ημέρες πανηγυρισμών, αλλά ημέρες δουλειάς. Δεν υπάρχει ούτε πίστωση χρόνου, ούτε μέρες για χάσιμο», σημειώνουν χαρακτηριστικά στελέχη της Πειραιώς.

«Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει»

«Το αποτέλεσμα του Μαΐου δεν ήταν συγκυριακό», σχολιάζει από την πλευρά της η Χαριλάου Τρικούπη, αναφορικά με τα ποσοστά που δίνει στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ το κοινό exit poll στο 80% του δείγματος.

Και τονίζει πως «η επιλογή των ψηφόφορων δεν ήταν ευκαιριακή, συγκυριακή. Δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, επανακτά δεσμούς εμπιστοσύνης με τους προοδευτικούς πολίτες και, το επόμενο διάστημα, μεγάλο στοίχημα είναι το ΠΑΣΟΚ να καταστεί η αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση».

Όπως αναφέρουν κορυφαία στελέχη του κόμματος, «με τα τόσο αυξημένα ποσοστά της ακροδεξιάς, είναι ακόμα πιο σημαντικό το ΠΑΣΟΚ να μπει δημοκρατικό ανάχωμα».

Μάλιστα, όπως σημειώνουν με νόημο, «το ΠΑΣΟΚ δεν μπήκε ποτέ σε διαδικασία να κάνει μικροπολιτική με ακροδεξιά ψήφο».

Keywords
Τυχαία Θέματα