Τα καλύτερα δώρα είναι αυτά που μοιραζόμαστε

Renegades

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα, συνάντησε τον Μπρους Σπρίνκστιν.

Nevermind-30th Anniversary

30 χρόνια από τον τελευταίο δίσκο που μπορεί να ειπωθεί ότι άλλαξε την ιστορία του rock. Τίποτα δεν έμεινε ίδιο μετά το Nevermind.

Huawei Matebook D15

Το νέο Huawei MateBook D15 θα πάει την παραγωγικότητα στο επόμενο επίπεδο: premium σχεδιασμός, ισχυρά χαρακτηριστικά και ευφυείς τεχνολογίες που εντυπωσιάζουν.

Σκούπα Ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro - Μαύρο | Public

Η ηλεκτρική σκούπα

ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P με εξαιρετική αναρρόφηση, καθαρίζει τέλεια ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία. Διαθέτει 3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, 2100 Pa υψηλής ισχύος αναρρόφηση, έξυπνη πλοήγηση με αισθητήρα laser LDS, έξυπνο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, και προστασία πατώματος.

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ TALK TO THE HAND

Κάθε παίκτης έχει 8 λευκές κάρτες στα χέρια του, ενώ το «Αφεντικό» τραβάει μία ερώτηση από τις μαύρες κάρτες. Αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να διαλέξεις μία από τις κάρτες που κρατάς στα χέρια σου και πιστεύεις ότι ταιριάζει απόλυτα με την ερώτηση της μαύρης κάρτας και να τις διαβάσεις δυνατά. Το «Αφεντικό» θα αποφασίσει ποια είναι η πιο αστεία απάντηση από αυτές που ακούστηκαν και στη συνέχεια ο παίκτης που την έδωσε θα κερδίσει τη μαύρη κάρτα.

Ασύρματα Φορητά Ηχεία Marshall

To Acton II είναι το μικρότερο speaker της Marshall, αλλά μην αφήνετε το μέγεθος του να σας ξεγελάσει. Αυτό το δυναμικό συμπαγές ηχείο διαθέτει τρεις αποκλειστικούς ενισχυτές κατηγορίας D που τροφοδοτούν τα διπλά του tweeters και το subwoofer. Παράγει μια ισορροπημένη, ισχυρή εμπειρία ήχου, αλλά μπορεί να χωρέσει στα πιο μικρά μέρη. Με την τεχνολογία Bluetooth 5.0 μπορείτε να αναπαράγετε τη μουσική σας σε εκπλήκτικό στερεοφωνικό ήχο χωρίς να χρειάζεστε πια καλώδια.

Το βιβλιοπωλείο των μικρών θαυμάτων - Monica Gutierrez | Public βιβλία

Μια ιστορία για όσους έχουν νιώσει ότι η λογοτεχνία τους έσωσε.
Το πιο feelgood μυθιστόρημα που θα διαβάσετε φέτος.

«Έπρεπε να σηκώσει κανείς το βλέμμα προς την οροφή του βιβλιοπωλείου μία νύχτα έναστρη για να καταλάβει γιατί ο ιδιοκτήτης του του είχε δώσει αυτό το όνομα. Το ψηλό ταβάνι με τα ξύλινα δοκάρια του δευτέρου ορόφου στεφάνωνε μεγαλόπρεπα ένας αξιοπρόσεκτος γυάλινος φεγγίτης σε σχήμα πυραμίδας. Στη διάρκεια της ημέρας ίσα που άφηνε το φως να περνάει, ένα φως συχνά μουντό στο βροχερό Λονδίνο, αν όμως κάποιος έμπαινε στον κόπο να υψώσει το βλέμμα μια γαλήνια και ξάστερη νύχτα, είχε υπέροχη πανοραμική θέα στον έναστρο φεγγαρόλουστο ουρανό».

Action Camera GoPro Hero10 - Μαύρο

Η νέα GoPro Hero 10 Black είναι γρηγορότερη, πιο ομαλή και καλύτερη! Η ισχυρή μηχανή G2 δίνει στη Hero10 την διπλάσια απόδοση από την Hero9. Παρέχει καλύτερη ποιότητα εικόνας και λεπτομέρεια. Τράβηξε φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια, ρεαλιστική αφή και εκπληκτικό contrast, με έως 23MP και βίντεο έως 5.3K στα 60fps. Έρχεται με κύρια οθόνη αφής 2.27” LCD και εμπρόσθια 1.4” LCD.

Tablet Lenovo M10

Ενσωματώνει οθόνη 10.1 ιντσών IPS HD ανάλυσης 1920 x 1200 για να βλέπεις ξεκούραστα ταινίες και παιχνίδια σε κρυστάλλινη εικόνα. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 450 με χρονισμό στα 1.8 GHz και σε συνδυασμό με τα 3GB μνήμης RAM και 32GB μνήμης ROM με δυνατότητα επέκτασης έως 256GB μέσω microSD, εξασφαλίζει ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς κολλήματα.

Ημερολόγιο Moleskine

Τα Μoleskine είναι μια σειρά από ιδιαίτερα δημοφιλή ημερολόγια υψηλής ποιότητας, σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Διακρίνονται για την ποιότητα του χαρτιού, την ανθεκτική κατασκευή τους και τον κομψό σχεδιασμό τους. Είναι εύχρηστα και ιδανικά για καθημερινή και επαγγελματική χρήση. Σημειώστε ή σχεδιάστε αφήνοντας τη φαντασία σας ελεύθερη!
Κύρια χαρακτηριστικά της Moleskine είναι οι στρογγυλεμένες γωνίες, η κορδέλα-σελιδοδείκτης αλλά και το λαστιχένιο κλείσιμο. Επιπλέον διαθέτουν εσωτερική τσέπη ενώ ακόμη μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην πρώτη σελίδα ώστε να σας επιστραφεί, σε περίπτωση που το χάσετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα