Συγκλονίζει η κατάθεση της μάνας του βρέφους που το κατασπάραξε ροτβάιλερ

«Παγώνουν» το αίμα οι λεπτομέρειες της τραγωδίας που σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά το πρωί της Πέμπτης. Υπενθυμίζεται ότι μια 35χρονη μητέρα ήταν στο σπίτι με το μόλις δυο μηνών κοριτσάκι της, όταν το ροτβάιλερ της οικογένειας επιτέθηκε στο παιδί, ενώ εκείνο ήταν στην κούνια του, και το κατασπάραξε.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η μητέρα του βρέφους οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Παιανίας, καθώς κατηγορείται για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ και με δυσκολία κατέθεσε στις αρχές, έχοντας πάντα στο

πλευρό της ειδικό ψυχολόγο της αστυνομίας.

Πάντως, στο αστυνομικό Τμήμα της Παιανίας οδηγήθηκαν και ο πατέρας και η γιαγιά του βρέφους, ενώ το απόγευμα η οικογένεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Έσκισε τη σίτα του μπαλκονιού το ροτβάιλερ και μπήκε μέσα – Τι κατέθεσε η μητέρα

Η μητέρα είχε μόλις επιστρέψει από το σχολείο όπου είχε αφήσει τα υπόλοιπα τρία μεγαλύτερα αγόρια της. Στην κατάθεσή της, υποστήριξε πως είχε αφήσει μόνο του το μόλις δύο μηνών κοριτσάκι στην κούνια του το σαλόνι προκειμένου να καθαρίσει το σπίτι. Την ίδια ώρα, το σκυλί ήταν περιορισμένο μόνο του στο μπαλκόνι του σπιτιού με την μπαλκονόπορτα ανοικτή και μια σίτα να εμποδίζει την είσοδο του στο  εσωτερικό.

Όπως αναφέρει η μητέρα, το σκυλί κατάφερε να ξεσκίσει την σίτα να εισέλθει στο σαλόνι και να επιτεθεί στο παιδί.

Το τραγικό συμβάν φαίνεται πως συνέβη σε ελάχιστο χρόνο με την μητέρα να μην προλαβαίνει να φτάσει στο σαλόνι για να σώσει το μικρό κοριτσάκι. Κατά τη διάρκεια του τραγικού περιστατικού, δεν βρισκόταν κανείς άλλος στο σπίτι.

Καταλυτική είναι η μαρτυρία μίας φίλης της οικογένειας για τη διευκρίνιση των συνθηκών του δυστυχήματος. Η γυναίκα δήλωσε πως το σκυλί κατάφερε να σκίσει με τα δόντια του τη σίτα, να μπει στο σπίτι και να αρπάξει το μωράκι που βρισκόταν στο καρεκλάκι του, χωρίς η μητέρα να το αντιληφθεί. Στην συνέχεια, έσυρε το βρέφος έξω στο μπαλκόνι και του επιτέθηκε εκεί. Η ίδια δήλωσε πως το ροντβάιλερ εκδήλωνε ζήλεια προς το βρέφος από την στιγμή της γέννησής του και γι’ αυτό το είχαν πάντα στο μπαλκόνι.

Στη Φιλοζωική το ροτβάιλερ

Το μεσημέρι της Πέμπτης, συνεργείο της Φιλοζωικής απομάκρυνε το ροτβάιλερ από το μπαλκόνι του σπιτιού, όπου το σκυλί παρέμενε μετά την τραγωδία. Το ζώο φέρεται να ήταν μονίμως κλεισμένο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της οικογένειας.

Το ζώο θα παραμείνει μια εβδομάδα στη Φιλοζωική στο Κορωπί, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε αυτό που προβλέπεται είναι η επιστροφή του πίσω στην οικογένεια. Σε άλλη περίπτωση, θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια.

Στη περίπτωση που το σκυλί παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά τότε οι κτηνίατροι που το παρακολουθούν θα ενημερώσουν σχετικά τον εισαγγελέα.

Ταλαιπωρήθηκε η μητέρα για να αποκτήσει το κοριτσάκι

Η γιαγιά του παιδιού και μητέρα της 35χρονης αποκάλυψε πως η κόρη της έχει άλλα τρία αγοράκια, αλλά ήθελε να αποκτήσει και κοριτσάκι.

Η 35χρονη ταλαιπωρήθηκε πολύ για να φέρει το κοριτσάκι της στον κόσμο. Μάλιστα, η γιαγιά αποκάλυψε ότι η κόρη της χρειάστηκε να κάνει αφαίρεση μήτρας μετά τη γέννα.

Είπε ακόμα ότι η ίδια και η κόρη της βρίσκονταν στο σπίτι και έκαναν δουλειές και δεν άκουσαν πώς και πότε μπήκε ο σκύλος μέσα, από το μπαλκόνι που τον είχαν πάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα