Στο σφυρί το θρυλικό κοστούμι της Σάντι από το «Grease»

Σε μια εκδήλωση που η μόδα συναντά τον κινηματογράφο, ρούχα που άφησαν εποχή της τραγουδίστριας και ηθοποιού Olivia Newton-John θα τεθούν στη δημοπρασία στις 1 και 2 Νοεμβρίου.

Στην καρδιά του Standard Oil Building στο Beverly Hills και online, οι οπαδοί της βραβευμένης με Όσκαρ

ηθοποιού θα έχουν τη δυνατότητα να «χτυπήσουν»  περισσότερα από 200 κοστούμια, σύνολα, φορέματα και προσωπικά αντικείμενα από την καριέρα της στη μουσική και τον κινηματογράφο.

View this post on Instagram

If you're filled with affection You're to shy to convey Better take my direction Feel your way #grease #sandyolsson #olivianewtonjohn #dannyzuko #johntravolta #greaselightning #oldies #classic #film #greasers #greaseistheword #brillantina #musical #1978 #movie

A post shared by @ grease.1978 on Jun 22, 2019 at 4:30am PDT

Ανάμεσα στα αντικείμενα που θα διατεθούν είναι το εικονικό δερμάτινο σακάκι και παντελόνι από την τελευταία σκηνή του «Grease» στην οποία έπαιξε την Sandy μαζί με τον Danny (John Travolta), που υπολογίζεται από 100.000 έως 200.000 δολάρια.

View this post on Instagram

La #garderobe de #OliviaNewtonJohn dans #Grease mise aux #enchères https://www.cinechronicle.com/2019/06/la-garde-robe-de-olivia-newton-john-dans-grease-mise-aux-encheres-121999/ #costume

A post shared by CineChronicle.com (@cinechronicle) on Jun 22, 2019 at 10:46pm PDT

Αυτά τα ρούχα θα εμφανιστούν δίπλα σε ένα λαμέ τοπ και ένα καυτό σορτς που φορέθηκαν από την ίδια στο επεισόδιο του «Merv Griffin Show» στις 2 Οκτωβρίου 1981 καθώς και από το μεταξωτό σατέν φόρεμα που παρουσιάζεται στο εξώφυλλο της περιοδείας «Physical» του 1982.

View this post on Instagram

Wishing you all a healthy happy peaceful Christmas and New Year. Love and light Olivia x

A post shared by Olivia Newton-john (@therealonj) on Dec 23, 2017 at 11:29am PST

View this post on Instagram

Grease Iconic Outfits • •Follow @stylingitvintage (me) for more! •

A post shared by 80s/90s/00s etc (@stylingitvintage) on Jun 23, 2019 at 3:26pm PDT

Ένα ποσοστό των κερδών θα δοθεί στο ONJ Cancer Center, έναν οργανισμό που προσφέρει μια σειρά θεραπευτικών αγωγών και υπηρεσιών για τον καρκίνο, την εκπαίδευση, την εκπαίδευση και την έρευνα, καθώς και ένα κέντρο ευεξίας για το σώμα και το μυαλό.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα