Στην Αθήνα ο Σιμάνσκι – Γιατί η ΑΕΚ δεν άφησε να διαρρεύσει τίποτα για τη μεταγραφή

Τα τυπικά απομένουν για την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ με τον Νταμιάν Σιμάνσκι να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα από το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 24χρονος Πολωνός αμυντικός χαφ που έφτασε στη χώρα μας στις 21:00 θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός

άσος θα αποκτηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και αν η ΑΕΚ θελήσει να τον αγοράσει το καλοκαίρι, θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα περίπου 1,5 εκατ. ευρώ στην Αχμάτ Γκρόζνι.

Έτσι όπως φαίνεται ο Ίλια Ίβιτς που χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση, δίνει λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ομάδα στη μεσαία γραμμή με τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου. Τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.

Μια μεταγραφή όμως που προσπαθούσε να φέρει εις πέρας ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εδώ και αρκετές μέρες χωρίς να αφήσει τίποτα να διαρρεύσει και υπήρχε συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό.

Ο Σιμάνσκι έχει τον ίδιο μάνατζερ που έχει κι ο Κάρολ Σφιντέρσκι και όπως είναι λογικό ο Σέρβος δεν ήθελε να δημιουργηθεί εμπλοκή στη μεταγραφή με ενδεχόμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα