Στα δικαστήρια ο γιος και η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον για την αμύθητη περιουσία του

Στα δικαστήρια τρέχει η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον για την αμύθητη περιουσία του βασιλιά της ποπ. Συγκεκριμένα ο 22χρονος γιος του, Μπλάνκετ (ή αλλιώς Μπίγκι), κατέθεσε αίτηση για να εμποδίσει τη γιαγιά του να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της περιουσίας του Μάικλ Τζάκσον για να χρηματοδοτήσει μια δικαστική διαμάχη.

Η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον, Κάθριν έχει λάβει πάνω από 55 εκατομμύρια δολάρια μετά τον αιφνίδιο θάνατο του βασιλιά της ποπ

το 2009.

Σύμφωνα με το TMZ, ενώ ο Μπίγκι είχε προηγουμένως συμμαχήσει με την 93χρονη Κάθριν εναντίον των εκτελεστών της περιουσίας του Τζάκσον, έκανε τελικά στροφή έπειτα από μια δικαστική απόφαση νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Σε εκείνη την απόφαση, ο δικαστής τάχθηκε υπέρ των εκτελεστών για τη χρήση των χρημάτων του θρυλικού τραγουδιστή για μια αδιευκρίνιστη επιχειρηματική συμφωνία. Τώρα, όμως, η Κάθριν ασκεί έφεση κατά της απόφασης αυτής, αλλά ο εγγονός της δεν είναι πλέον στο πλευρό της, καθώς φέρεται να πιστεύει ότι είναι απίθανο να κερδίσει.

Michael Jackson’s son Blanket takes grandma Katherine to court over estate funds https://t.co/PV0g7xlXM2 pic.twitter.com/HeIlcIs3UL

— Page Six (@PageSix) March 21, 2024

Πρωτοσέλιδο η οικογενειακή διαμάχη

Ο Μπίγκι είναι ο μικρότερος γιος του Μάικλ, ο οποίος ήρθε μέσω παρένθετης μητέρας το 2002. Τα μεγαλύτερα αδέλφια του, είναι ο Πρινς και η Πάρις. Παρόλο που ο Μπίγκι έχει παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια, έγινε πρωτοσέλιδο σε μια σπάνια έξοδό του την περασμένη εβδομάδα.

Ενώ η 25χρονη αδελφή του έχει ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού και ο 27χρονος αδελφός του έχει πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων, ο Μπίγκι ενδιαφέρεται για τον κινηματογράφο.

Τι συνέβη στην περιουσία του Τζάκσον μετά τον θάνατό του

Σύμφωνα με δημοσίευμα του therichest, 15 χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Μάικλ Τζάκσον εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους πιο πλούσιους καλλιτέχνες παγκοσμίως, καθώς η περιουσία του άγγιξε τα έως και 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τι απέγιναν ωστόσο, τα ακίνητα του διάσημου καλλιτέχνη της ποπ που κόστισαν μια περιουσία;

Χωρίς αμφιβολία, ο Τζάκσον κατάφερε να σπάσει πολλά ρεκόρ πριν αλλά και μετά το θάνατό του. Κέρδισε πολλές συμφωνίες αλλά και τεράστια δισκογραφικά συμβόλαια. Επένδυσε σε κτήματα παράλληλα με το Neverland Ranch, το οποίο κόστισε περίπου 19,5 εκατομμύρια δολάρια.

Με τα χρόνια, οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον συνέβαλαν στη βιωσιμότητα των ακινήτων. Το γεγονός αυτό δημιούργησε συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Off-white και Supreme. Συγκεκριμένα, το 2009, όταν ο Τζάκσον πέθανε, η περιουσία ανερχόταν στα 500 εκατομμύρια δολάρια. Το χρέος του στην Bank of America εκτοξεύθηκε στα 500 εκατομμύρια δολάρια, πριν από τον θάνατό του.

Ωστόσο, η αξία της περιουσίας του έχει αυξηθεί από τότε. Το 2020, άξιζε περίπου 873 εκατομμύρια δολάρια. Παρόλο που ο Τζάκσον χρεοκόπησε, η μουσική του δεν έπαψε ποτέ να αποφέρει τεράστιες πωλήσεις μετά τον θάνατό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Jackson (@michaeljackson)

Keywords
Τυχαία Θέματα