Σαμαράς: Η κρίση δεν επηρεάζει την αμυντική ικανότητα της χώρας

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Σαμαράς εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ευαίσθητος τομέας ευθύνης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας λειτουργεί σωστά, με επαγρύπνηση, στρατηγική ενόραση και δημοκρατική ευαισθησία.

Ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου για θέματα αρμοδιότητας της καθώς και για ειδικότερα θέματα, όπως τη δομή και λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων, τη συμμετοχή

τους σε διεθνείς αποστολές, την αμυντική βιομηχανία και τη λειτουργία των μετοχικών ταμείων, ενώ επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων.

Από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, σχολίασε ότι ο ισχύων νόμος για τη δομή και ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων παρουσιάζει προβλήματα και οι αλλαγές που θα αποφασιστούν θα τείνουν προς την κατεύθυνση να καταστεί ο νόμος πιο ευέλικτος και αποτελεσματικός.

Επίσκεψη στο κοινωνικό παντοπωλείο της ΟΝΝΕΔ

Την προσπάθεια της ΟΝΝΕΔ για τη συλλογή τροφίμων που θα μοιραστούν αυτές τις ημέρες σε όσους έχουν ανάγκη στήριξε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφτηκε το κοινωνικό παντοπωλείο που έχει ιδρύσει η οργάνωση των νέων του κόμματος στην οδό Ερμού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με τους νέους και ενημερώθηκε για το έργο της ΟΝΝΕΔ και για την απήχηση που έχει η πρωτοβουλία αυτή, που διεξάγεται σε 16 πόλεις της χώρας.

Στη δήλωσή του, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως «οι άγιες μέρες που περνάμε, έχουν και πάρα πολλές δυσκολίες για τον ελληνικό λαό. Πρέπει ο καθένας από εμάς να σώσει αγάπη, κατανόηση, αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια.»

Keywords
Τυχαία Θέματα