Σάκκαρη – Τζενγκ 0-2: «Μπλόκαρε» την Μαρία η Κινέζα

Μόλις στον πρώτο της αγώνα στο τουρνουά (δεύτερο γύρο), η Μαρία Σάκκαρη βγαίνει εκτός από την Κινέζα Κίβεν Τζενγκ, η οποία επικράτησε με 2-0 σετ (7-6/6-3) σε 1 ώρα και 52 λεπτά.

Η Ελληνίδα δεν κατάφερε να βρει τις απαιτούμενες λύσεις σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα η 21χρονη Κινέζα, η οποία βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, να πάρει τη νίκη με 2-0 και μαζί την πρόκριση για τον προημιτελικό της διοργάνωσης στην Τζενγκζού της Κίνας.

Το ματς:

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε

με τους καλύτερους οιωνούς για την Μαρία Σάκκαρη. Η Τζενγκ μπήκε εξαιρετικά και βρήκε το πρώτο μπρέικ της στο τρίτο γκέιμ, ενώ μετά την υπεράσπιση του σερβίς της βρέθηκε στο 3-1.

Η Μαρία βρήκε ρυθμό στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να πάρει πίσω το μπρέικ και να φτάσει στο 4-4. Οι δύο παίκτριες υπερασπίστηκαν στη συνέχεια τα σερβίς τους, φτάνοντας στο tie break.

Εκεί η Κινέζα ήταν πιο συγκεντρωμένη, κατακτώντας το εύκολα με 7-2.

Ένα μπρέικ ήταν αρκετό για την Τζενγκ στο δεύτερο σετ. Η Κινέζα έσπασε το σερβίς της Σάκκαρη και έφτασε εύκολα στο 4-2. Εν τέλει ότι συνέβη στο πρώτο σετ, δεν έγινε και στο δεύτερο, με την Τζενγκ να κρατάει με άνεση το σερβίς της και να κλείνει το δεύτερο σετ με 6-3.

Η πρόκριση ήρθε μετά από 1 ώρα και 52 λεπτά, με την 21χρονη να αντιμετωπίζει στον επόμενο γύρο την Ουκρανή Καλινίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα