Ράλι Ακρόπολις: Πήρε έγκριση για να γίνει ο αγώνας και το 2022

Η φετινή διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις πήρε εύσημα από τους διοργανωτές, και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες ,κατάφερε να πάρει έγκριση και για το 2022!  Συγκεκριμένα, στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2022 θα γίνει η διεξαγωγή του Ράλι Ακρόπολις, που θα αποτελέσει τον 10ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο της FIA συμπεριέλαβε τον Εθνικό μας αγώνα και στο πρόγραμμα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Ράλι για το 2022.

Με αφορμή την ανακοίνωση της ημερομηνίας του αγώνα, ο υφυπουργός Αθλητισμού και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε: «Ο εθνικός μας αγώνας επανήλθε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και επανασυστήθηκε με το νέο, σύγχρονο πρόσωπό του σε παλιούς και νέους φίλους. 

Αυτό το νέο πρόσωπο του αγώνα δεν εξαντλείται σε μία και μόνο χρονιά. Για την ακρίβεια, έχουμε ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της χώρας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι τουλάχιστον μέχρι και το 2023, ωστόσο από σήμερα κιόλας βάζουμε τις βάσεις για την αμέσως επόμενη χρονιά, το 2022

Από σήμερα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ημερομηνία του επόμενου ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ανάπαυλας. Ο αγώνας μας, έπειτα και από την επιτυχή διοργάνωσή του υπό άστατες καιρικές συνθήκες, βρήκε μια νέα θέση στο ημερολόγιο του WRC, αφού και για το 2022 η διεξαγωγή του θα γίνει το Σεπτέμβριο. 

Keywords
Τυχαία Θέματα