Προβληματική εικόνα και «βαριά» ήττα για την Εθνική πόλο (9-3)

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών ηττήθηκε με 9-3 από τη Σερβία και ετοιμάζεται για το χιαστί παιχνίδι με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου παρουσιάστηκαν νωθροί στο παιχνίδι τους και κατώτεροι των περιστάσεων απέναντι στην πανίσχυρη Σερβία και ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια με 9-3. Οι Σέρβοι κυριάρχησαν, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να είναι κακό στον παίκτη παραπάνω στην άμυνα.

Η Εθνική μας ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που σκόραρε τελευταία φορά στο 6.31

του 2ου οκταλέπτου και ακολούθησαν 22.30 λεπτά χωρίς γκολ! Στο ξεκίνημα του ματς η Εθνική μπήκε νωθρά και το πλήρωσε με τους Σέρβους να παίρνουν προβάδισμα με 3-1.

Στo δεύτερο οκτάλεπτο οι Έλληνες πολίστες ισορρόπησαν αρχικά, όμως μετά υπέστησαν μπλακ άουτ και δεν σκόραραν ποτέ ξανά στο παιχνίδι. Οι Σέρβοι πήραν μια πανεύκολη νίκη και πλέον η Ελλάδα θα παίξει με Αυστραλία ή ΗΠΑ για μια θέση στους «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 0-0, 3-0.

Σερβία (Σάβιτς): Ριστίσεβιτς, Μάντιτς 4, Ράσοβιτς Β. 1, Ραντέλοβιτς, Τσουκ, Λάζιτς 2, Βίτσο, Ντέντοβιτς, Γιάκσιτς, Ντράσοβιτς, Στογιάνοβιτς 1, Ράσοβιτς Σ. 1, Ντομποζάνοβ.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα