Πρωτιά από... την 4η αγωνιστική στον «όμιλο του θανάτου» η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Άνφιλντ για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League, εξασφαλίζοντας όχι μόνο την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο, ο οποίος τη μέρα της κλήρωσης είχε χαρακτηριστεί ως «όμιλος του θανάτου».

Οι Reds ξεκίνησαν… φουριόζοι και μόλις στο 13′, ο Ζότα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Κλοπ, ενώ στο 21′ ο Μανέ σημείωσε το 2-0 από κοντά.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο

δύσκολα για την Ατλέτικο στο 36′, καθώς ο Φελίπε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ζότα βρήκε ξανά δίχτυα στο 48′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε, ενώ ίδια εξέλιξη είχε και το γκολ του Σουάρες στο 57′.

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ (78’Οριγκί), Τσιμίκας, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Τσάμπερλεϊν, Φαμπίνιο (59’Τιάγκο Αλκάνταρα), Χέντερσον, Σαλάχ, Μανέ (46’Φιρμίνο-78’Μιναμίνο), Ζότα.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χιμένες, Ερμόσο, Φελίπε, Τρίπιερ, Καρασκό (69’Βρσάλικο), Κόκε (69’Κούνια), Ντε Πολ, Κορέα (75’Σεράνο), Ζοάο Φέλιξ (59’Λόντι), Σουάρες (59’Ερέρα).

Keywords
Τυχαία Θέματα