Πράσινη ρελάνς με Τετέι, Παντελίδη
Ρελάνς και μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση των Ανδρέα Τετέι και Παύλου Παντελίδη. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που είχε πάρει την… pole position για τους δύο ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς που έχουν ξεχωρίσει, ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη πρόταση στην ομάδα των Βορείων Προαστίων και τους κάνει δικούς του. Τον μεν Τετέι υπογράφοντάς τον για 3,5 χρόνια, με τη μεταγραφή να έχει ισχύ
Παρά τις κακές σχέσεις που είχαν διαφανεί πως υπάρχουν μεταξύ των δύο διοικήσεων, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλαφούζος επικοινώνησε απευθείας με τον Πρίτσα, τον μεγαλομέτοχο της Κηφισιάς και του ζήτησε να έχουν συνάντηση προκειμένου να του κάνει πρόταση για τους δύο ποδοσφαιριστές. Μια συνάντηση που έγινε, με τον Παναθηναϊκό να βάζει στο τραπέζι περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ για τον Τετέι και άλλες 700.000 για τον Παντελίδη και να τους αποκτά «πακέτο» από την Κηφισιά, ενισχύοντας τη μεσοεπιθετική γραμμή και τον ελληνικό κορμό της ομάδας.
Ποσοστό μεταπώλησηςΗ Κηφισιά ήταν εξαρχής θετική στην πρόταση του Παναθηναϊκού, αφού ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτή της ΑΕΚ, αλλά έθετε έναν σημαντικό όρο για να πουλήσει τους δύο ποδοσφαιριστές. Να μπει μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνία. Οπως και έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο για τον Τετέι όσο και για τον Παντελίδη υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης στην Κηφισιά της τάξης του 30%.
«Τα όνειρα παραμένουν όνειρα μέχρι να ξυπνήσεις και να τα κάνεις αληθινά», ήταν η πρώτη κουβέντα του Τετέι μετά τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε μια μεγάλη ομάδα. Την ίδια ώρα ο Παντελίδης επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε, αφού είχε υπάρξει μέλος των ακαδημιών της ομάδας μέχρι τα 17 του χρόνια, όταν αποχώρησε για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
ΜπενίτεθΕξελίξεις ωστόσο έχουμε και στο θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό. Μπορεί ο Χρήστος Κόντης να παραμένει ακόμα στον πάγκο και να προετοιμάζει την ομάδα του για το δύσκολο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο όλα είναι ανοιχτά για την επόμενη μέρα. Το θέμα του Σεργκέι Ρεμπρόφ έχει σβήσει σχεδόν οριστικά, αφού η Ουκρανία παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει πολύ την υπόθεση άλλου προπονητή. Αυτή του Ράφα Μπενίτεθ.
Από την πρώτη στιγμή που έφυγε ο Ρουί Βιτόρια, ο Μπενίτεθ ήταν μέσα στα ονόματα που είχαν προταθεί στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο εκείνες τις μέρες να θέτει σε απόλυτη προτεραιότητα τον Σεργκέι Ρεμπρόφ. Συν τω χρόνω και με δεδομένο πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή θέμα με τον ουκρανό προπονητή, ο Μπενίτεθ ανέβηκε πολύ στη λίστα του Αλαφούζου, με τη σύμφωνη γνώμη και του Μπαλντίνι που έχει αναλάβει ήδη καθήκοντα συμβούλου του μεγαλομετόχου των Πράσινων. Πληροφορίες θέλουν τον Αλαφούζο να έχει απευθείας επαφή με τον πολύπειρο ισπανό προπονητή, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα τον τελευταίο 1,5 χρόνο, από τότε δηλαδή που αποχώρησε από την ισπανική Θέλτα.
Πρόκειται φυσικά για ένα πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό όνομα, με σπουδαία καριέρα σε Λίβερπουλ, Ιντερ, Τσέλσι, Νάπολι, Ρεάλ Μαδρίτης, Νιούκαστλ, Εβερτον και Θέλτα, έχοντας κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του με πιο σημαντικό τρόπαιο το Champions League πριν από είκοσι χρόνια με τη Λίβερπουλ. Οι πληροφορίες λένε πως ο Αλαφούζος δίνει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον Μπενίτεθ για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να φέρει έναν προπονητή που θα κάνει «γκελ» στον κόσμο λόγω ονόματος, αλλά είναι και αποδεδειγμένα επιτυχημένος βάσει της πορείας του όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο με 13 τίτλους συνολικά.
Δεν πουλάειΦυσικά όλες αυτές οι κινήσεις από πλευράς Γιάννη Αλαφούζου δείχνουν και τη… μεγάλη εικόνα. Ποια είναι αυτή; Οτι παρά την έντονη φημολογία που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα πως είναι έτοιμος να πουλήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν αρκετά ονόματα υποψήφιων επενδυτών για τους Πράσινους, υπάρχει έντονη φημολογία για προτάσεις προς την ΠΑΕ, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό. Αλλά ακόμα και αν «σκάσει» πρόταση αγοράς, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο προς τους συνεργάτες του ότι δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει την ομάδα.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Παραίτηση υπέβαλε ο Κώστας Τσιάρας
- Γιατροί έμειναν άφωνοι: 45χρονη που υπέφερε από ίλιγγο και ζαλάδες βρήκε τη λύση με μια φυσική θεραπεία που της πρότειναν -Της άλλαξε τη ζωή
- Αυτή ήταν πιθανότατα η πραγματική εμφάνιση του Ιησού – Μαλλιά, γένια, χαρακτηριστικά προσώπου και μυϊκή διάπλαση
- Χυδαία επίθεση Βελόπουλου στον Καιρίδη
- Αγκάλιαζε κόσμο στον δρόμο και τους έκλεβε τις χρυσές αλυσίδες από τον λαιμό τους – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 37χρονης
- Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο κοντά στο «ΓΝΑ 251» μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας
- Παραιτήθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Τσιάρας
- Ευρυτανία: Θύμα του τροχαίου το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρβέλης
- Θάνατος 11χρονου στις Σέρρες: Παραπέμπονται για κακούργημα 8 από τους 11 κατηγορούμενους
- Γυναικοκτονία στη Σκωτία - Μαχαίρωσε την 24χρονη Claire 26 φορές μέσα στο τζακούζι της μητέρας του - Έίχε μετακομίσει από τον Καναδά για να ζήσει μαζί του
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Τα Νεα
- Μεγάλη αγορά για την άμυνα της ετοιμάζει η Ελλάδα: Drones – φρουροί σε όλο Αιγαίο
- Μυστήριο γύρω από θάνατο μητέρας και κόρης μετά από κατανάλωση… τούρτας
- Νοέμβριος: Διπλή πληρωμή για τους συνταξιούχους – Τι πληρώνεται και πότε
- Βόρεια Μακεδονία: Ξεκινά στις 19 Νοεμβρίου η δίκη για την πολύνεκρη πυρκαγιά σε νυχτερινό κλαμπ
- Πράσινη ρελάνς με Τετέι, Παντελίδη
- Καιρός: Δύο διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας έως και τη Δευτέρα – Η πρόγνωση της Ελίνας Καρέτσου
- Αγγελική Νικολούλη: Τι χρώμα σακάκι θα φορέσει στην πρεμιέρα της εκπομπής της – Όσα είπε στη συνέντευξή της
- Κληρονομιές: Διαθήκες ψηφιακά σε 7 ημέρες από 1ης Νοεμβρίου
- ΠΑΟΚ: Η ΠΑΕ «τελειώνει» την αναμονή – Ζητά άμεσα την παράδοση του μνημονίου για τη Νέα Τούμπα
- Η Κίνα παρουσίασε ρομπότ που νιώθει και εκφράζεται σαν άνθρωπος
- Τελευταία Νέα Τα Νεα
- Πράσινη ρελάνς με Τετέι, Παντελίδη
- Πούτιν: Η Ρωσία εργάζεται για να αυξήσει τις δυνατότητες εξαγωγής φυσικού αερίου
- Ποιος έφτιαξε τη φωλιά του πάνω στον «Άνδρα που βαδίζει σε κολώνα» του Ογκίστ Ροντέν, στην είσοδο της Εθνικής Πινακοθήκης;
- Υποκριτική
- Πληροφορίες για παραίτηση του Κώστα Τσιάρα
- Ο Μόντριτς ωριμάζει σαν το παλιό καλό κρασί και… μεθάει την Serie A
- Νορβηγία: Ένοχος για κατασκοπεία πρώην φρουρός της πρεσβείας των ΗΠΑ
- Μαρτυρίες από τη φυλακή: «Παύεις να είσαι άνθρωπος, σε κάνουν σκουλήκι»
- Ζαπορίζια: Ακόμα και αύριο η απόφαση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα επισκευών στην πυρηνική μονάδα
- Προσοχή ταξιδιώτες: Οι απατεώνες εκμεταλλεύονται το νέο σύστημα εισόδου της Ευρώπης
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Γιάννης Τσορτέκης: «Δεν δυσκολεύτηκα οικονομικά επειδή πάντα δούλευα, υπήρχαν περίοδοι που δεν αμειβόμουν από το θέατρο»
- Αταμάν για το Εφές – Παναθηναϊκός: Είμαστε έτοιμοι, πάμε για να να νικήσουμε
- Νετανιάχου για Γάζα: Η μάχη δεν έχει ακόμη τελειώσει – Το σκληρό μήνυμα στη Χαμάς
- Βόρεια Μακεδονία: Ξεκινά στις 19 Νοεμβρίου η δίκη για την πολύνεκρη πυρκαγιά σε νυχτερινό κλαμπ στο Κότσανι
- Ο Κώστας Τσιάρας διαψεύδει ότι υπέβαλε την παραίτησή του
- Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε χωριά του Δήμου Πολυγύρου
- Θεσσαλονίκη: Μνημόνιο συνεργασίας ΑΠΘ και ΕΕΘ - Τι περιλαμβάνει
- Ο Τραμπ, ο Ερντογάν και το ρωσικό πετρέλαιο
- Φοινικούντα: Αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος από την οικογένεια του 68χρονου θύματος



