Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες την Παρασκευή

Βροχερός θα είναι ο καιρός στη νότια Ελλάδα την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ενώ στην Κρήτη αναμένεται να πέσουν ισχυρές βροχές.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί της Παρασκευής θα έχουμε βροχές στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Οι Κυκλάδες θα έχουν επίσης συννεφιές με διάσπαρτες μπόρες, ενώ και στην

Εύβοια και στην Αττική θα έχουμε σύννεφα.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα έχουμε ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι και μετά θα υπάρχουν διαστήματα με συννεφιά σε Εύβοια, Κυκλάδες και Αττική. Στην Κρήτη τα φαινόμενα θα επιμείνουν.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει άστατος στο νότιο νησιωτικό κομμάτι. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι και θα έχουν ένταση στο Αιγαίο τα 7 και 8 μποφόρ.

Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 2 με 3 βαθμούς το πρωί στα βόρεια της χώρας και το μεσημέρι στα ανατολικά ηπειρωτικά στους 25. Στην Στερεά στους 23 βαθμούς. Στην Κρήτη στους 22. Στο Αιγαίο στους 22 βαθμούς, στους 26 στο Ιόνιο.

Στην Αττική από το πρωί θα έχουμε σύννεφα στις βόρειες και ανατολικές περιοχές. Το βράδυ θα γίνουν λιγότερα. Η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχει λιακάδα την ημέρα και ξαστεριά το βράδυ. Η θερμοκρασία από 11 έως 24 βαθμούς.

Το Σάββατο, θα έχουμε σύννεφα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Μπόρες θα έχουμε στην Κρήτη. Η θερμοκρασία στους 23 στα ηπειρωτικά και στα νησιά του Αιγαίου και στους 26 στο Ιόνιο.

Την Κυριακή θα έχουμε επίσης αραιές συννεφιές, χωρίς όμως βροχές. Η θερμοκρασία στους 24 στα ηπειρωτικά και στους 27 στο Ιόνιο.

Τη Δευτέρα πλησιάζουν σύννεφα… βροχής και από το απόγευμα στα δυτικά θα γίνονται ακόμη πιο πυκνά και από το βράδυ ίσως δώσουν κάποια φαινόμενα. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά στους 26 βαθμούς και στους 27 στο Ιόνιο.

Την Τρίτη οι συννεφιές θα γίνουν πιο πυκνές και θα έχουμε αξιόλογες βροχές ακόμη και καταιγίδες στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 στα κεντρικά ηπειρωτικά και στους 24 στο Ιόνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα