Πότε θα αποκαλυφθεί το νέο μονοθέσιο από τη Ferrari

Στις 14 Φεβρουαρίου η Ferrari αναμένεται να παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο με το οποίο θα προσπαθήσει φέτος να πιέσει την Red Bull και να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα. Η ιταλική ομάδα θα έχει στην ομάδα της την ίδια επιτυχημένη συνταγή τους Λεκλέρ και Σάινθ με τους οποίους πέρσι κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ο νέος διευθυντής της ομάδας είναι ο Φρεντ Βάσερ μετά την αποχώρηση του Ματία Μπινότο.

Το καλεντάρι

ξεκινάει στις 5 Μαρτίου με το το γκραν πρι του Μπαχρέιν. Η αγωνιστική σεζόν αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 26 Νοεμβρίου.

Η Ferrari έδειξε φέτος ότι ήταν πολύ  καλύτερα προετοιμασμένη, έχοντας ταχύτερα μονοθέσια και πιο συμπαγή στρατηγική! Παρά τα σκαμπανεβάσματα από γκραν πρι σε γκραν πρι, το δίδυμο της, Λεκλέρ και Σάινθ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και οδήγησαν την ομάδα τους στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ματία Μπινότο – με τον Ιταλό να αποτελεί πλέον παρελθόν για την κόκκινη ομάδα μετά την αποχώρηση του – έδειξε ότι εφάρμοσε έξυπνη στρατηγική, και αν η Ferrari βρέθηκε ως τα μέσα της σεζόν να διεκδικεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1, το οφείλει κυρίως στο ταλέντο του Λεκλέρ.

Αδιαμφισβήτητα η κόκκινη ομάδα έκανε φέτος την υπέρβαση. Είχε την απόδοση που είχαν καιρό να δουν οι  τιφόζι από την ομάδα τους όμως το πρωτάθλημα δεν πήγε στο Μαρανέλο, και η Ferrari  έχει στρέψει το βλέμμα της για το απαιτητικό πρωτάθλημα του 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα