Πόσους ίππους αποδίδει το υβριδικό Renault Megane

H Renault πατάει σε γερά θεμέλια, με μοντέλα που βρίσκονται στην καρδιά των περισσότερων κατηγοριών – όπως στα SUV με το νέο Captur και το Κadjar. Σαφώς, το μοντέλο που έχει χτίσει τη δική του ιστορία στην μικρομεσαία κατηγορία είναι και το νέο Μegane που και αυτό με τη σειρά του ανοίγει παράθυρο στην υβριδική τεχνολογία αλλά και στα μοτέρ που ξεκινούν από τα 1.000 κ.εκ. Ειδικότερα, η γαλλική φίρμα θέτει το νέο Μegane απέναντι από τον ήδη πλούσιο ανταγωνισμό, με ατού την πιο σύγχρονη

τεχνολογία E-Tech Plug-in hybrid. Το νέο υβριδικό σύνολο αποτελείται από έναν κινητήρα βενζίνης 1.6 λτ.  και δύο ηλεκτρικά μοτέρ ενώ εφοδιάζεται με μπαταρία 9,8 kWh (400V).

Η ισχύς του αγγίζει τους 160 ίππους, ενώ, όπως όλα τα επαναφορτιζόμενα μοντέλα, έτσι και αυτό μπορεί να κινηθεί μόνο μόνο με ρεύμα έως 50 χλμ. απόστασης με μέγιστη ταχύτητα 135 χλμ./ώρα σε μεικτή χρήση ή για μέχρι 65 χλμ. στην πόλη (WLTP). Ακόμη πιο αισιόδοξα είναι τα νούμερα για τις εκπομπές ρύπων, όπου σύμφωνα με το εργοστάσιο οι εκπομπές CO2 θα είναι λιγότερες από 40 γρ./χλμ. Η υπόλοιπη γκάμα σε μοτέρ φέρει τον  1.3 TCe  σε τρεις εκδόσεις, 115, 140 και 160 ίππων, ενώ, η παλέτα συμπληρώνεται από το ντίζελ μοτέρ 1.5 Blue dCi 95 και 115 ίππων. Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα θα είναι η προσθήκη του 1.0 TCe κινητήρα με απόδοση 120 ίππων.

Keywords
Τυχαία Θέματα