Πόσο έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός από το γκολ του Ρέαμπτσιουκ στον Παναθηναϊκό…

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό απόψε (19:30) για την 8η αγωνιστική της Super League στο μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού αθλητισμού με φόντο την κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι δύο «αιώνιοι» θα τεθούν αντιμέτωποι ξανά μετά από 167 μέρες για το πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να είναι αυτός που μετράει την τελευταία

χρονικά νίκη επί του τριφυλλιού την περσινή σεζόν.

Συγκεκριμένα στις 5 Μαΐου 2023 προτελευταία αγωνιστική των περυσινών πλέι οφ, ο Ολυμπιακός ήθελε να στερήσει τον τίτλο από τον αιώνιο αντίπαλο. Και το κατάφερε με το γκολ του Όλεγκ Ρεαμπτσιουκ και τη νίκη με 1-0.

Τότε οι ερυθρόλευκοι είχαν πραγματοποιήσει μια ψυχωμένη εμφάνιση και «τελείωσαν» τις ελπίδες της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον τίτλο. Μετά από σχεδόν 5,5 μήνες ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε ένα εντελώς διαφορετικό ματς από το τελευταίο ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός μετά από τόσο μικρό διάστημα έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλες αλλαγές και έχει βελτιωθεί τα μέγιστα, απολαμβάνοντας την κορυφή μετά από 7 αγωνιστικές και έχει μόνο μια απώλεια βαθμών (1-1 με την ΑΕΚ στην «Opap Arena»).

Από τότε οι Πειραιώτες έχουν αλλάξει σχεδόν όλο το ρόστερ τους, ενώ ο Ρέαμπτσιουκ που είχε πετύχει το «χρυσό» γκολ σε εκείνο το ματς έχει πουληθεί το καλοκαίρι στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Στις 5 του Μάη ο Ολυμπιακός είχε παραταχθεί με Τζολάκη, Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτη, Ντόη, Ρόντινέι, Εμβιλά, Σαμασέκου, Ινμπόμ, Φορτούνη, Μπιέλ και Μπακαμπού. Και τους είχε επιλέξει ο υπηρεσιακός κόουτς, Ζοζέ Ανιγκό. Στον πάγκο των ερυθρόλευκων ήταν οι Κρίστινσον, Σισέ, Ραμόν, Ανδρούτσος, Κασάμι, Μπουτούτσι, Μασούρας, Βρουσάι και Ελ Αραμπί.

Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει στην άκρη του πάγκου του τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ενώ από εκείνη την ενδεκάδα στο ρόστερ βρίσκονται οι Τζολάκης, Ντόη, Ροντινέι, Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Δείτε το βίντεο
Keywords
Τυχαία Θέματα