Ισραήλ: Σκοτώθηκε από ρουκέτα ο πρώην ποδοσφαιριστής Λίορ Ασουλίν

Νεκρός είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής Λίορ Ασούλιν μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Ο Λιόρ Ασούλιν είχε αγωνιστεί και στον Απόλλωνα Λεμεσού

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο 43χρονος βρισκόταν σε μουσικό φεστιβάλ στο νότιο Ισραήλ και διασκέδαζε για να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Η αδερφή του Ασούλιν είχε κάνει έκκληση για βοήθεια, προκειμένου να εντοπιστεί ο Λιόρ, όμως τα νέα είναι άσχημα, καθώς εντοπίστηκε η σορός

του.

Eski Hapoel Tel Aviv futbolcusu Lior Assulin, dün yaşanan festival baskını sırasında hayatını kaybetti. pic.twitter.com/Jg6RVQ9T0G

— Fener Global (@FenerGlobalOrg) October 8, 2023

Ο Λίορ Ασούλιν είχε αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, ανάμεσά τους ο Απόλλωνας Λεμεσού στην Κύπρο, η Χάποελ Τελ Αβίβ, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και άλλες.

Άλλος ποδοσφαιριστής ακρωτηριάστηκε

Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής Μπεν Μπένγιαμιν που αγωνίζεται στην Κίριατ Γιαμ τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των επιθέσεων της Χαμάς, με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του.

«Είναι δύσκολο να το χωνέψεις, θα μπορούσε να ήταν χειρότερο. Ήμουν ήδη σίγουρος ότι ήμουν νεκρός. Υπήρχαν ρουκέτες και αποφασίσαμε να φύγουμε. Ο αδερφός μου ήταν επίσης εκεί και φώναξε ότι πυροβολούσαν στο αυτοκίνητό μας. Γυρίσαμε, σταματήσαμε στο πλάι και 50 άτομα μπήκαν στο καταφύγιο. Πέταξαν χειροβομβίδες μπήκαν στο καταφύγιο και μας πυροβόλησαν. Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον. Το πόδι μου είχε ήδη χαθεί από την έκρηξη», δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο ίδιος.

Η Haaretz αναφέρει ότι ο αριθμός των νεκρών Ισραηλινών από τις επιθέσεις της Χαμάς είναι τουλάχιστον 600, ενώ 1.800 είναι οι τραυματίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα