Ποιοι ζωδιακοί τύποι ματιάζονται και ποιοι ματιάζουν;

Παρόλο που σήμερα είναι… Παρασκευή και 13, το πλανητικό σκηνικό μάλλον ευνοϊκό είναι για τους περισσότερους ζωδιακούς τύπους.

Στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου,  το τρίγωνο του Δία στον Αιγόκερο με τον Ουρανό στον Ταύρο ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού, φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν έχουμε παρά να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την ίδια ώρα η Σελήνη από τον Καρκίνο, στρέφει την προσοχή μας (που αλλού;) στην οικογένεια.

Παράλληλα

ο Άρης στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς κάνει πιο εύκολες τις εξομολογήσεις και τις αποκαλύψεις, κάτι που μπορεί να μας φανεί χρήσιμο.

Από την άλλη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο φέρνει πάθη και μοιραίους έρωτες, ταυτόχρονα όμως επιτάσσει σοβαρότητα στις επαφές με ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε καλά.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, οι οποίοι με την εξαίρεση κάποιας ψυχρότητας ή προστριβής με άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, θα έχετε μια ευχάριστη ημέρα, με πολύ καλές στιγμές σε προσωπικά και ερωτικά. Απολαύστε την!

Ιχθύες, Ταύροι, Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι και Υδροχόοι έχετε την τάση να ονειρευτείτε και να σχεδιάσετε πως θα περάσετε τις ημέρες των γιορτών, που καταφθάνουν, όμως η πεζή πραγματικότητα και προβλήματα στις σχέσεις σας, τη δουλειά, ή την οικογένεια, που θα απαιτήσουν την άμεση παρέμβασή σας, θα σας προσγειώσουν απότομα στο τώρα.

Αιγόκεροι είστε στο στοιχείο σας και δεν έχετε παρά να στοχεύσετε αυτό που θέλετε στα προσωπικά σας κι όχι μόνο, αφού κανείς δε θα σας αντισταθεί!

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, για ότι πάρετε σήμερα, θα χρειαστεί να δώσετε τα ανάλογα ή και περισσότερα σε σύντομο διάστημα, αφού πλέον ελάχιστοι κάνουν κάτι χωρίς ανταλλάγματα. Εσείς αποφασίζετε!

Τοξότες καλείστε να επανεξετάσετε οικονομικές επιλογές και πολιτικές που δεν απέδωσαν και, ίσως χρειαστεί να πάρετε μια τελεσίδικη απόφαση, σχετικά. Παράλληλα μπορεί να μάθετε κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Ποιοι είναι επιρρεπείς στο κακό  μάτι

Όσο για το ποιοί είναι πιο επιρρεπείς στην... τοξική αύρα της σημερινής Παρασκευής και 13, είναι οι Τοξότες και αρκετά λιγότερο οι Σκορπιοί, κύρίως εξαιτίας της χθεσινής Πανσελήνου, οι οποίοι καλό είναι να προσέχετε στις μετακινήσεις σας και γενικότερα στις επαφές σας, καθώς λόγω της συμπεριφοράς σας κι όχι μόνο,  κάποιοι σας έχουν βάλει στο μάτι!

Ποια ζώδια ματιάζονται πιο εύκολα

Το κακό το μάτι, ο φθόνος η ζήλια, η αρνητική ενέργεια που μας στέλνουν οι άλλοι μπορεί να μας επηρεάσει. Κάποιοι καταφέρνουν να μείνουν αλώβητοι, άλλοι είναι όμως πιο ευαίσθητοι και ματιάζονται με το παραμικρό. Γιατί συμβαίνει αυτό; Απλά επειδή κάποιοι είναι πιο ευιαίσθητοι ή αν προτιμάτε πιο ανοιχτοί και δεκτικοί στην ενέργεια του εκάστοτε απέναντι και κυρίως δεν ξέρουν να διαχειρίζονται την ενέργεια την δική τους και των άλλων. Έχουμε και λέμε:

Ο Κριός είναι εντελώς απρόσβλητος από ψυχική προσβολή! Δεν ματιάζεται με τίποτα και δεν ματιάζει ποτέ! Μπορεί να θεωρεί ότι είναι ματιασμένος, γιατί έχει πονοκέφαλο, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα ευαισθησίας που έχει στο κεφάλι του. Όχι, δεν ματιάζεται! Κι αυτό γιατί η παιδικότητα του τον προφυλάσσει από τα πάντα! Σαν ζώδιο της φωτιάς που είναι, έχει firewall!

Ο Ταύρος ματιάζεται. Και τον πιάνει ο λαιμός του, κυρίως. Είναι ευαίσθητος στην ψυχική ενέργεια του εκάστοτε απέναντι. Και συμβαίνει συχνά να τραβήξει επάνω του την βασκανία, γιατί είναι εντυπωσιακός. Ο ίδιος δεν ματιάζει ποτέ, και κανέναν, εκτός από τον εαυτό του! Δυστυχώς, η ανασφάλειά του τον κάνει να υπονομεύει πολλές φορές την ίδια του την προσπάθεια…

Ο Δίδυμος τραβάει επάνω του πολύ φθόνο, αλλά επειδή είναι πολύ αέρινος, καταφέρνει και περνάει ανάμεσα στην κακή ενέργεια, χωρίς να πάθει ζημιά. Δεν ματιάζεται εύκολα, όταν του συμβεί, πονάνε τα μάτια του και παθαίνει λόξυγκα! Δεν ματιάζει ποτέ και δεν το βάζει και στο μυαλό του ότι μπορεί να το κάνει αυτό. Μπορεί όμως καμιά φορά, να μαντέψει σωστά τι θα συμβεί, να το πει και οι άλλοι να τον πουν γρουσούζη! Δεν είναι! Απλά μαντεύει, δεν προκαλεί!

O Καρκίνος και ματιάζεται και ματιάζει και απ’ όλα. Είναι πολύ ευπρόσβλητος στις ψυχικές δυνάμεις, και μπορεί και ο ίδιος να ματιάσει τον εαυτό του. Όταν ζηλέψει κάτι, θα σκεφτεί πολύ διεξοδικά πάνω σε αυτό, και δεν μπορεί να ελέγξει τη δύναμή του, οπότε ματιάζει. Επειδή όμως στην πραγματικότητα δεν είναι κακοπροαίρετος, το μάτιασμά του είναι επιφανειακό, δεν κάνει μεγάλη ζημιά.

Ο Λέοντας ματιάζεται, αλλά δεν ματιάζει! Η εξωτερική του εμφάνιση και τα όσα μπορεί να καταφέρει, προσελκύουν άθελά του τον φθόνο. Μπορεί να βλαφτεί πάρα πολύ, ειδικά στο επίπεδο της δουλειάς του, που έχει και μεγάλη σημασία γι' αυτόν. Ο ίδιος δεν υπάρχει περίπτωση να ματιάσει άλλον, γιατί απλούστατα δεν καταδέχεται και δεν ζηλεύει τίποτα!

O Παρθένος ματιάζεται και ματιάζει, αλλά δεν το παραδέχεται! Θέλει να κάνει τον ορθολογιστή, που δεν τα πιστεύει αυτά τα πράγματα. Αλλά έχει πολύ μεγάλες ψυχικές δυνάμεις, ασυνείδητες, τις οποίες περνάει για κάτι φυσικό. Και, ναι, ματιάζει πολύ. Ματιάζεται τρομερά, αλλά παριστάνει ότι είναι πονοκέφαλος, ότι κρύωσε ή ότι γενικά όλα είναι φυσιολογικά, κάτι που όμως δεν ισχύει!

Ο Ζυγός ματιάζεται, ματιάζει και αυτοματιάζεται. Είναι τόσο ανασφαλής και αναποφάσιστος, που κάθε του βήμα γίνεται πάνω από το χάος. Και επειδή είναι και πολύ εκδηλωτικός, θα πει αμέσως ότι καλό του συμβεί, γιατί νομίζει ότι οι άλλοι θα χαρούν με την χαρά του. Και την πατάει, γιατί κανείς δεν χαίρεται. Επίσης μπλοκάρει από μόνος του την τύχη του, με την ψυχική του ανασφάλεια. Αλίμονο όμως, αλίμονο, σε όποιον ο Ζυγός τον βάλει στο μάτι...

Αν και είναι από τα ζώδια με τεράστια ψυχική δύναμη ο Σκορπιός είναι παντελώς άκακος. Κανέναν δεν βλάπτει, εκτός από τον εαυτό του. Επίσης, συνήθως είναι απρόσβλητος από τη βασκανία των άλλων. Αλλά το κακό που κάνει ο ίδιος στον εαυτό του, φτάνει και περισσεύει… Μόνον ο Σκορπιός βλάπτει τον εαυτό του, γιατί γυρνάει την μεγάλη του ψυχική δύναμη εναντίον του. Αν το καταλάβει και το ελέγξει, είναι άτρωτος.

Ο καημένος ο Τοξότης δεν ματιάζει κανέναν και ματιάζεται από όλους! Και χωρίς να φταίει κανείς, εισπράττει όλες τις ενέργειες που κυκλοφορούν στον χώρο, ακόμα και αν αφορούν άλλους! Και το πληρώνει ακριβά, με ατυχήματα, γιατί έχει ροπή στο σωματικό ατύχημα και στα πεσίματα στα καλά καθούμενα. Θέλει έναν... προσωπικό εξορκιστή να τον φυλάει, γιατί περπατάει και μαζεύει, σαν σκούπα, ότι κακό υπάρχει. Είναι πολύ δυνατό πλάσμα, δεν υπάρχει αμφιβολία, γι’ αυτό του συμβαίνουν αυτά.

Ο αυθεντικός Αιγόκερος είναι απρόσβλητος στο μάτι. Δεν φθονεί κανέναν, δεν έχει ζητούμενα άλυτα, δεν έχει χρέη, είναι μια χαρά, οπότε γύρω του απλώνεται μια ήρεμη ενεργειακή λίμνη που τον προστατεύει από τα πάντα. Ενίοτε η ασπίδα η δικιά του φτάνει να προστατεύσει κι άλλους.

Ο Υδροχόος είναι πολύ επιρρεπής σε όλων των ειδών τις ενέργειες. Ο ίδιος, παρ’ όλο που έχει έντονη ψυχική δύναμη, δεν ματιάζει ποτέ, μα ποτέ, ακόμα και αν το προσπαθήσει, γιατί έχει ένα τεράστιο εσωτερικό έλεγχο, που δεν του επιτρέπει να βλάψει. Φαίνεται πολύ περίπλοκος, και είναι, αλλά με τέτοιες διανοητικές δικλείδες ασφαλείας που ποτέ δεν μπορεί να του διαρρεύσει ενέργεια. Δυστυχώς όμως, ο ίδιος προσβάλλεται από τον φθόνο και χάνει την ψυχική και νοητική του ικανότητα.

Οι Ιχθείς και ματιάζουν και ματιάζονται. Είναι επιρρεπείς στις ψυχικές τους ενέργειες των άλλων, και έχουν… διαρροές, εκτός αν είναι εξασκημένοι. Επειδή φλερτάρουν με την κατάσταση του μέντιουμ, και έχουν και μια επικοινωνία, χωρίς πολλές φορές να το ξέρουν, με τον «άλλο» κόσμο, μπορεί να δεχτούν σοβαρά πλήγματα. Και επίσης δίνουν σοβαρά ενεργειακά πλήγματα, πάλι εκτός κι αν είναι εξασκημένοι. Δεν το κάνουν επίτηδες, δεν έχουν κακία. Είναι η δύναμή τους τέτοια που τους φεύγει από τον έλεγχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα