Ποιοι θα περάσουν ονειρεμένες στιγμές

Εάν με την μερική Σεληνιακή Έκλειψη ζοριστήκατε, σήμερα Πέμπτη 18/7, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε βαθιά ανάσα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αυξάνοντας την καλή μας διάθεση, τον ρομαντισμό και την ευαισθησία μας, αλλά και την τάση μας να ζήσουμε το όνειρο, να πιστέψουμε στο θαύμα, να ελπίσουμε στο καλύτερο. Κι επειδή θα είμαστε πιο ανοιχτοί και δοτικοί από ποτέ όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Την μεγαλύτερη επιρροή δέχονται φυσικά Καρκίνοι και Ιχθύες οι οποίοι θα

έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κάτι που θέλουν πολύ, αρκεί να το πιστέψουν!

Κριοί, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Τοξότες και Αιγόκεροι εύκολα μπορείτε να φέρετε με τα νερά σας τον οποιοδήποτε, αλλά και το ίδιο εύκολα μπορεί αν αφεθείτε να βρείτε σε... ξέρα, οπότε κάντε τα κουμάντα σας!

Ποιος όμως είναι οι πιο ρομαντικός τύπος του ζωδιακού κύκλου;

Σταθερά πρώτος στις λίστες με τις ευαίσθητες ψυχές, το ζώδιο που επάξια παίρνει τον τίτλο του πιο ρομαντικού του ζωδιακού κύκλου είναι (ποιος άλλος;) ο Καρκίνος, που συνεχίζει να γιορτάζει τα γενέθλιά του. Όχι μόνο επειδή αγαπά την ίδια την αγάπη, αλλά κυρίως επειδή του είναι πολύ εύκολο να φροντίζει και να σκέφτεται τους δικούς του ανθρώπους. Είναι ο πιο τρυφερός, ο πιο ρομαντικός και ο πιο... αγκαλίτσας του ζωδιακού κύκλου. Εκείνος που δεν θα σε αφήσει μόνο σου στα δύσκολα και θα είναι κομμάτι της ζωής σου, αν τον αφήσεις, για πάντα. Φρόντισε να απολαύσεις τα ρομαντικά δείπνα και τις ατελείωτες ώρες που θα περάσετε δίπλα δίπλα στην παραλία χαζεύοντας τα αστέρια και το φεγγάρι ενώ θα μιλάτε με τις ώρες…

Άλλο ένα ζώδιο του νερού με το οποίο μπορείς να ζήσεις ονειρεμένες στιγμές εάν έχει τα κέφια του είναι ο Ιχθύς, που του αρέσει να εκπλήσσει το ταίρι του, αλλά και ο γήινος Ταύρος, που ξέρει να γίνεται άκρως περιποιητικός προς τον σύντροφό του. Ανεξάρτητα από το ζώδιο του ανθρώπου που σας συντροφεύει  απολαύστε την βραδιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα