Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γιώργου Κουτσούμπα στην Αμαλιάδα

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία του 59χρονου μηχανοδηγού του μοιραίου τρένου, Γιώργου Κουτσούμπα, που έχασε τη ζωή του στη φονική σύγκρουση στα Τέμπη.

Η κηδεία του 59χρονου τελείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνος, στην Αμαλιάδα.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή, συγγενείς, φίλους και γνωστοί του μηχανοδηγού, που θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη

του, έφτασαν από νωρίς στην εκκλησία.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και οι τρεις κόρες του 59χρονου, ο οποίος είχε συμπληρώσει τέσσερις δεκαετίας στο χώρο των σιδηροδρόμων με τα περισσότερα χρόνια να έχει ως βάση του τις υπηρεσίες του ΟΣΕ στην Ηλεία.

Δείτε τις φωτογραφίες του patrisnews.gr:



Είχε ζητήσει το δρομολόγιο για να δει τις κόρες του

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος Χρίστος Βασιλόπουλος αποκάλυψε ότι ο άτυχος μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας είχε ζητήσει αυτό το δρομολόγιο προκειμένου να βρεθεί κοντά στις δύο του κόρες που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη.

«Μου είπαν για παράδειγμα ότι ο μηχανοδηγός του μοιραίου τρένου ζήτησε και πήγε σε αυτό το τρένο, επειδή τα δύο του κορίτσια σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη του μετάθεση στην πραγματικότητα. Και το τέλος της ζωής του», ανέφερε αρχικά ο Χρίστος Βασιλόπουλος.

Θρήνος στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη 

Με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, συντετριμμένοι οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρέτησαν τον 35χρονο μηχανοδηγό, Σπύρο Βούλγαρη, που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το «παρών» στην κηδεία δίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , καθώς και οι Χρήστος Σταϊκούρας και Γιάννης Οικονόμου.

Ο άτυχος εργαζόμενος της εμπορικής αμαξοστοιχίας ήταν εθελοντής στο γραφείο του πρωθυπουργού και ο κ. Μητσοτάκης τον γνώριζε προσωπικά, όπως βεβαίως και την οικογένεια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα