Πλημμύρισε η Κηφισίας

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της λεωφόρου Κηφισίας, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού.

Ειδικότερα, έκλεισε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από το ύψος του Φάρου Ψυχικού. Η Τροχαία πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας στον παράδρομο.

Επίσης σύμφωνα με ανακοίνωση της τροχαίας υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνας
από το ύψος της Διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού.Επί της οδού Σκυλίτση από το ύψος της Παλαιάς  Παραλιακής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά από ώρα  14:25.Επί της οδού Τζαβέλα από το ύψος της Παλαιάς Παραλιακής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά από ώρα 14:25.Επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως από το ύψος της οδού Π. Τσαλδάρη από ώρα 15:05Επί της Λ. Κηφισίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από το ύψος του Φάρου Ψυχικού, από ώρα 15:27.Επί της Λ. Κηφισίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά, από το ύψος του Φάρου Ψυχικού από ώρα 15:35.

Αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων:

Επί της οδού Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Πέτρου Ράλλη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά από ώρα 15:35.Πειραιώς και Χαμοστέρνας, ρεύμα κυκλοφορία προς Αθήνα από ώρα 15:35.Επί της οδού Ολυμπιονικών στα Γλυκά Νερά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από 15:49.
Keywords
Τυχαία Θέματα