Πιτίνο: «Θέλουμε άμεσα δουλειά στο επιθετικό κομμάτι

Ο Παναθηναϊκός έχασε σχεδόν με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό σε μια πολύ κακή εμφάνιση μέσα στο ΣΕΦ. Ο Ρικ Πιτίνο φάνηκε προβληματισμένος με την εικόνα των παικτών του και (προανήγγειλε αλλαγές και άλλη

στόχευση στην προπόνηση από εδώ και στο εξής για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα:

«Έπρεπε να είμαστε 6 με 8 πόντους πιο καλοί σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Αλλά δεν ήμασταν σήμερα καλοί. Πρέπει να κάνω μερικές αλλαγές. Είχαμε πρόβλημα και στην άμυνα και στην επίθεση ενώ και η δημιουργία δεν ήταν καλή.4 κοιτούσαν 1.

Από αύριο θα ξεκινήσουμε δουλειά στο επιθετικό κομμάτι. Και στην άμυνα όμως κάνουμε 10 με 12 κλεψίματα κατά μέσο όρο και σήμερα είχαμε μόλις 4. Μάθαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε τα κρεντιτς στον Ολυμπιακό για τον τρόπο που έπαιξε.

Και συγκεκριμένα στο σκριν πρέπει να μπαίνει δυναμικά και να το σπας. Τα 2 πράγματα που δεν κάνουμε καλά αυτή τη στιγμή είναι να βάζουμε τρίποντα και να μαρκάρουμε σωστά και δυνατά μακριά από την μπάλα. Μπορούμε να γίνουμε μια καλή ομάδα στα τρίποντα αλλά όχι εξαιρετική. Κανενα 4άρι ή 5άρι δεν εκτέλεσε βολές.

Παίξαμε σκληρά σήμερα, όχι καλά αλλά σκληρά. Κάναμε λάθη πνευματικά. Κυρίως συγκέντρωσης. Ο Λεκαβίτσιους, ήταν το παράδειγμα για εμάς σήμερα. Στόχος μου είναι να φτιάξω μια ομάδα που όλοι θα παίζουν σαν τον Λεκαβιτσιους! Μπορεί να είναι μικρόσωμος όμως έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε σήμερα», υποστήριξε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα