Πιο προσιτό το νέο VW Polo

Το νέο Volkswagen Polo γίνεται ακόμη πιο προσιτό και πλέον, όπως ανακοίνωσε και η ελληνική αντιπροσωπεία, η έκδοση με τον 1.0 MPI EVO 80PS και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Trendline, κοστίζει από 12.950 ευρώ. 

Ο συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει ισχύ 80 ίππων στις 6.200 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή τα 95 Nm στις 3.000 σ.α.λ. ενώ η μέση κατανάλωσή του είναι

μόλις 4,8 λ./100χλμ.

To νέο Polo, στην έκδοση Trendline είναι πολύ πλούσια εξοπλισμένο με πολλαπλά συστήματα υποβοήθησης, όπως το Front Assist (σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με City Emergency Braking (σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης) και Pedestrian Monitoring (σύστημα αναγνώρισης πεζών), το σύστημα αναγνώρισης της κόπωσης του οδηγού, σύστημα υποβοήθησης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα κ.α.

Επίσης, ο οδηγός έχει στη διάθεση του ένα εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων, με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5” και υπολογιστή ταξειδιού PLUS. Επίσης, μπορεί να αποκτηθεί με πρόγραμμα χρηματοδότησης με το Volkswagen 4all και μηνιαία δόση 143 €.

Keywords
Τυχαία Θέματα