«Περήφανος στον Παναθηναϊκό»
Περήφανος που εκπροσωπεί έναν σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη είναι ο Ράφα Μπενίτεθ. Ο προπονητής του Τριφυλλιού στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Μάλμε ανέφερε ότι ξέρει πολύ καλά την ιστορία και τις προσδοκίες της ομάδας του, υποστήριξε ότι χρειάζεται χρόνος για να παίξει ο Παναθηναϊκός όπως τον έχει στο μυαλό του και υπογράμμισε ότι βάσει της φυσικής κατάστασης θα κρίνει πώς θα διαχειριστεί τα δύο παιχνίδια με Μάλμε και ΠΑΟΚ
«Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και πρέπει να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που ήταν, ξέρω πολύ καλά την ιστορία του. Ολοι περιμένουν από εμάς μια καλή εμφάνιση και ίσως μια νίκη. Χρειαζόμαστε χρόνο. Ξέρουμε τις προσδοκίες που υπάρχουν και θα κάνουμε τα πάντα για να ξεκινήσουμε αυτή την πορεία με ένα καλό αποτέλεσμα».
«Χρειάζονται εμπιστοσύνη»«Θέλουμε χρόνο, δουλεύουμε πολύ σκληρά για να πάρουμε αποφάσεις σωστές, γνωρίζοντας πως πρέπει να νικάμε. Θέλουμε κατανόηση. Δεν είναι εύκολο να νικήσουμε από την πρώτη στιγμή, έχουμε θέματα που πρέπει να λύσουμε. Ξέρουμε τα προβλήματα και πρέπει να τα λύσουμε. Ξέρουμε τον τρόπο. Οι παίκτες προσπαθούν, αν δεις τα δεδομένα, προσπαθούν. Αυτό μπορούμε να το εγγυηθούμε. Αν δείτε τα δεδομένα φυσικής κατάστασης, είναι πολύ καλά. Χρειάζονται εμπιστοσύνη. Αυτό έρχεται με το να κάνεις σωστά πράγματα και με το να νικάς. Οταν υπάρχουν πολλά παιχνίδια, είναι δύσκολο να διορθώσεις πράγματα και παράλληλα να νικάς. Σε κάθε προπόνηση ή ματς μαθαίνουμε τους παίκτες λίγο παραπάνω. Κάναμε όλοι λάθη. Κι εγώ και εκείνοι.
Όλοι κάνουμε. Εσείς, ο κόσμος, αν βλέπετε κάποιον να κάνει λάθος, ίσως είναι λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα βελτιώνεται. Είμαστε σε μεταβατική περίοδο. Εμείς δίνουμε στους παίκτες ένα πλάνο να πιστεύουν, να έχουν πίστη σε αυτό και να βγάλουν στο χορτάρι τις ικανότητές τους. Πρέπει να το καταλάβετε καλά: όλοι οι παίκτες είναι διαφορετικοί, ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά.
Πρέπει να ζητάμε από όλους να κάνουν το καλύτερο αλλά και να ζητάμε πράγματα που μπορούν να κάνουν. Κάποιος είναι καλός στα τάκλιν, στις εναέριες μονομαχίες κάποιος άλλος. Θέλουμε ο καθένας να κάνει σωστά τη δουλειά του. Να είναι καλοί στην ικανότητά τους, να πάρουμε τα περισσότερα από τα καλά χαρακτηριστικά τους. Να μην τους ζητάμε ευθύνη σε πράγματα που ξέρουμε πως δεν είναι το καλύτερό τους», ανέφερε ο Μπενίτεθ, ο οποίος δε θεωρεί πως το αποψινό παιχνίδι είναι το απόλυτο… κλειδί για την πρόκριση».
«Ψυχραιμία και δουλειά»«Ενα παιχνίδι τη φορά. Είναι πολύ σημαντικό ματς και μπορεί να μας οδηγήσει στο επόμενο ματς με περισσότερους πόντους. Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε τους τρεις βαθμούς, αν όχι, πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν πρέπει να υπάρχει πανικός. Μείνε ήρεμος, δούλεψε πιο σκληρά και όλα θα πάνε καλά. Αυτό είναι που σκέφτομαι. Ποτέ δεν βοηθά ο πανικός. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιδράσουμε, ό,τι και αν συμβεί».
Αναφορικά με το ότι ακολουθεί ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο και το αν θα κάνει rotation, ο ισπανός προπονητής ανέφερε:
«Πρέπει να σκεφτούμε πως ήρθαμε και έχουμε δύο ματς την εβδομάδα. Για να πάρουμε αποφάσεις, μαθαίνοντας τους παίκτες είναι σημαντικό. Κοιτάμε τη φυσική τους κατάσταση και το πώς ολοκλήρωσαν το τελευταίο παιχνίδι, το πώς νιώθουν βάσει και των αριθμών. Σε έναν μήνα θα είναι ευκολότερο για εμάς. Δεν τους γνωρίζουμε στο 100%, αλλά σύντομα θα έχουμε καλύτερη γνώση για να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις. Τώρα κοιτάμε τον αυριανό αγώνα και θα πάρουμε τις αποφάσεις με γνώμονα τον αυριανό αγώνα με τη Μάλμε ενόψει της Κυριακής».
Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε χθες βράδυ στο γήπεδο της Μάλμε, με τον Ράφα Μπενίτεθ να βλέπει και πάλι τον Μπακασέτα να βγάζει όλο το πρόγραμμα και να είναι κανονικά στη διάθεσή του.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Σφοδρή σύγκρουση BMW με σχολικό λεωφορείο που μετέφερε 50 μαθητές – Πέθανε ακαριαία ο οδηγός του αυτοκινήτου
- Προσωπικός Αριθμός: Έληξε η προθεσμία - Τι ισχύει για όσους δεν έβγαλαν
- Εμφανίστηκε τεράστιος καρχαρίας ανοιχτά της Καρπάθου – Τον κατέγραψαν ψαράδες
- Βίντεο με λευκό καρχαρία στην Κάρπαθο ανέβασε ψαράς στο TikTok
- myDATA εκτός λειτουργίας: Οι φαρμακοποιοί όμηροι της ψηφιακής ανεπάρκειας
- Μακελειό στα Βορίζια: Αστυνομικοί προσήγαγαν τρία άτομα που προσπάθησαν να μπουν κρυφά στο χωριό – Φέρονται να σχετίζονται με τους Καργάκηδες
- Γαλλία: Έσκαβε για να φτιάξει πισίνα και έγινε πλουσιότερος κατά... 700.000 ευρώ
- Ηλικιωμένη προσπάθησε να βάλει φωτιά σε σπίτι και αυτοκίνητο του γείτονα της στην Πολίχνη
- Mια εμβληματική παρουσίαση επιλεγμένων έργων του Ντμίτρι Σοστακόβιτς
- «εΨΕπαφή» | Νέα Εκπομπή στον Περιφερειακό Σταθμό Ιωαννίνων
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Τα Νεα
- Μητσοτάκης για συμφωνία έρευνας υδρογονανθράκων: Ιστορική στιγμή, πράξη ευθύνης και προοπτικής
- Επίδομα Θέρμανσης: Αιτήσεις από 10 Νοεμβρίου – Πόσα μπορείτε να πάρετε
- Βορίζια: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο γαμπρός του Καργάκη
- Νέα επιχειρηματική κοινοπραξία 4 δισ. δολαρίων για τη Starbucks στην Κίνα
- Η φετινή κυριαρχία των ομάδων της Premier League έχει εξήγηση
- «Περήφανος στον Παναθηναϊκό»
- Γενιά Ζ
- Τουρκία: Έξι δημοσιογράφοι κρατούνται ως ύποπτοι για την υπόθεση του Ιμάμογλου
- Συμβουλή
- Νέο παγκόσμιο ρεκόρ: Κροάτης ελεύθερος δύτης κράτησε την αναπνοή του για 29 λεπτά
- Τελευταία Νέα Τα Νεα
- «Περήφανος στον Παναθηναϊκό»
- Νέο παγκόσμιο ρεκόρ: Κροάτης ελεύθερος δύτης κράτησε την αναπνοή του για 29 λεπτά
- Τουρκία: Έξι δημοσιογράφοι κρατούνται ως ύποπτοι για την υπόθεση του Ιμάμογλου
- Η φετινή κυριαρχία των ομάδων της Premier League έχει εξήγηση
- Κ. Πιερρακάκης: Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι η Ελλάδα διαθέτει ευκαιρίες για επενδύσεις
- Συμβουλή
- Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα: «H παιδεία δεν είναι εμπόρευμα»
- Γενιά Ζ
- Να είσαι άριστος και να μην αρκεί
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Βορίζια: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 43χρονο γαμπρό του Καργάκη
- Λειτουργίες των ΕΛΤΑ είχαν ήδη παραδοθεί σε ιδιώτες
- Η ιστορία του Ιησού μέσα από τα μάτια ενός παιδιού - Δείτε το τρέιλερ
- Απίστευτο βίντεο με λευκό καρχαρία στο Αιγαίο: Δίπλα σε ψαράδες - Πού βρέθηκε
- Μητσοτάκης σε Κάλας: Η Ελλάδα είναι πυλώνας ασφάλειας
- Βρετανία: Έγκλειστοι φυλακών απελευθερώνονται κατά λάθος κάθε εβδομάδα
- Aegean: Πλάνο για εξωτικούς προορισμούς μετά την Ινδία
- Π. Σουρέτης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Το κυκλοφοριακό απαιτεί πολιτική απόφαση
- Γερμανία: Γέμισαν δεκάδες αυτοκίνητα με σβάστικες από... αίμα



